Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Ευχαριστήριο προέδρου Τ.Κ. Χρύσας - Τσάκων - Ροδωνιάς (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανάρτηση του προέδρου της Τ.Κ. Χρύσας - Τσάκων - Ροδωνιάς, Στέλιου Μυροφορίδη

Διαβάστε την ανάρτηση του προέδρου της Τ.Κ. Χρύσας - Τσάκων - Ροδωνιάς, Στέλιου Μυροφορίδη:



Θελω να ευχαριστησω προσωπικα τον αντιδημαρχο κ. Γιάννη Κετικίδη ο οποιος ακουσε το προβλημα της κοινοτητας και ενεκρινε την αντικατασταση ολου του ηλεκτρολογικου υλικου και πλεον οι δυο πλατειες Χρυσας-Ροδωνιας αλλα και ο κεντρικος δρομος φωτιζεται πληρως.Ευχαριστω και τους ηλεκτρολογους του δημου που εχουμε αριστη συνεργασια.

Παραμενει η αντικατασταση γλομπων αρκει και οι εφηβοι να ειναι πιο ευπρεποι στη συμπεριφορα τους.

>Επομενος στοχος ο φωτισμος της πλατειας Τσακωνων, για το θεμα ενημερωθηκε και δεσμευτηκε να το περατωσει προσωπικα ο αντιδημαρχος.

Επισης πραγματοποιηθηκε ο καθαρισμος του κεντρικου καναλιου με κλεισιμο της κεντρικης πορτας και την εισροη νερου απο εταιρη βανα, ισως καθυστερημενα και ζηταω συγγνωμη, κατι για το οποιο ειχα δεσμευτει.

Στην προσπαθεια αυτη σταθηκαν αρωγοι ο κ Πολυξενιδης Γεωργιος,ο κ. Βασιλης(κλειτηρας) και ο Δημητρης Φυντικιδης με τη χορηγια 100μ ναυλον.

Συνεχιζουμε..






1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365