Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020

Συνάντηση Βουλευτή Πέλλας Λάκη Βασιλειάδη με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη

Δελτίο Τύπου

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε απόψε συνάντηση εργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.Ο Βουλευτής έθεσε στον Πρωθυπουργό όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Πέλλα, μεταξύ των οποίων, η έλλειψη υποδομών και η ανάγκη άμεσης υλοποίησης των μεγάλων έργων, όπως ο Οδικός Άξονας ΕΟ2 και η κάθετη σύνδεση με την Εγνατία, ο κυρίαρχος στην οικονομία της Πέλλας πρωτογενής τομέας και η ανάγκη αναβάθμισής του μέσα από το τρίπτυχο πιστοποίηση-ποιότητα-καινοτομία και η τουριστική ανάπτυξη της Πέλλας και η αξιοποίηση του αναμφισβήτητα δυνατού brand ως «η Χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου». Τέλος, ο Λάκης Βασιλειάδης αναφέρθηκε στα ζητήματα των ΑμεΑ στη χώρα μας, ένα θέμα το οποίο έχει αγκαλιάσει και ο Πρωθυπουργός προσωπικά, όπου όμως υπάρχουν πολλά ζητήματα που θα πρέπει να διευθετηθούν, πολύ περισσότερο εν μέσω της πανδημίας.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Βουλευτής δήλωσε πως ο Πρωθυπουργός ήταν πλήρως ενημερωμένος για όλα τα θέματα και έδειξε να αντιλαμβάνεται τη μεταξύ τους σύνδεση, ώστε η Πέλλα να βρεθεί στη θέση που της αξίζει και που τόσο άδικα έχει στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365