Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Καταγγελία Δημήτρη Μπίνου για τις απευθείας αναθέσεις

Δελτίο Τύπου

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Με τη λογική των απευθείας αναθέσεων σε "φίλους", συνεχίζει να πορεύεται η Δημοτική Αρχή. Ένα χρόνο μετά την εγκατάστασή τους, δεν έχουν συνειδητοποιήσει πόσο βλάπτουν το Δήμο με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τη Διοίκηση. Ήταν αρκετό αυτό το διάστημα για να ξεδιπλώσουν το "ταλέντο" τους και να αναδείξουν τα ιδιοτελή κίνητρά τους. 



▪️Καταγγέλλουμε την πρακτική των απευθείας αναθέσεων τόσο από τον κεντρικό Δήμο, όσο και από τα Νομικά Πρόσωπα.

▪️Απαιτούμε από το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του να σεβαστούν επιτέλους το δημοτικό χρήμα. 

▪️Τους καλούμε να απαντήσουν στην κοινωνία, πόσα χρήματα χάνονται με την πρακτική των απευθείας αναθέσεων.

14 σχόλια:

  1. XAXAXA...KOITA POIOS MILAEI...KI AN PRAGMATI SYMBAINEI MPOREIS NA MAS TA DVSEIS STOIXEIA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα στοιχεία υπάρχουν σε αυτό το σάιτ αν ψάξεις τις προηγούμενες μέρες

      Διαγραφή
  2. Πρέπει να σου κάνει κάποιος μήνυση γιατί μας περνάς για χαζούς η με αλτσχαιμερ. Αντε φτάνει κομπεξηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον αντιγράφουν και πονάει 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γελάνε τα 3/4 των επαγγελματιών της Αλμωπίας!!! Τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να μιλάτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν αρεσει η αληθια. Εχουμε Δημοτικό προμηθευτη στα λουτρα στους παιδικους κ το Δήμο.Κουτόχορτο δεν τρώμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σημερινη ανάθεση 10.000 ευρώ για λάπτοπ στους παιδικούς σταθμούς απευθείας στον κολλητό του Μπάτση . Θέλετε κι άλλα;;;; Έχει πολλά. Μπείτε στην Διαύγεια να τα δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπεις στην διαυγεια θα δεις ότι και αυτός στο ίδιο ατομο έκανε απευθείας ανάθεση για τους υπολογιστές... Οποτε δεν τον παιρνει να μιλάει...

      Διαγραφή
    2. Ο Μπίνος έκανε αναθέσεις σε ΕΝΑΝ συγκεκριμένο προμηθευτή του επί 5 χρόνια από Υπολογιστές μέχρι λάμπες για το ψυγείο.(Άσχετα αν αυτός ο προμηθευτής εμπλέκεται σε διάφορα ΑΦΜ εταιριών) Είναι κακό η απ ευθείας ανάθεση όταν επιτέλους αυτός ο δήμαρχος μοιράζει την πίτα σε όλους του επαγγελματίες του είδους και όχι σε ΕΝΑΝ? (ΔΙΑΥΓΕΙΑ την λενε την σελίδα)

      Διαγραφή
  7. Κύριε Μπινο για τη μεθόδευση που επιχειρείτε μαζί με τον Κ. Βεσκο κατ εντολή ανωτέρων θα μας πείτε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα το ξαναγράψω γιατί νευριάζω!! Ο Μπινος ο αρχηγός των απευθειας αναθεσεων που προσπαθουσα να βρω επι της δικης του θητειας εναν διαγωνισμο για να παρω μερος καθως δεν ημουν φιλος του και δεν εβρισκα γιατι ολα τα εκανε με απευθειας αναθεση βγηκε τωρα κάνει υποδείξεις ...τι γελοιοτητες ειναι αυτες ελεος πια ολα αυτα αναρτώνται και μπορεί εύκολα να κάνεις να δει τις ατελείωτες αναθέσεις του μόνιμος στα ίδια άτομα ήμαρτον πια μας κουρασατε με την στείρα αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδή να μην μιλάει κανείς και να αφήσουμε τον δήμο στην τύχη του. σοβαρευτείτε λίγο, αντιπολίτευση κάνει και αυτή είναι η θέση του. να καταργηθούν οι απευθείας αναθέσεις

      Διαγραφή
  9. Έβγαλε ανακοίνωση ο άνθρωπος, που έδινε ανάθεση για εξωτερικές εργασίες μόνο σε ένα άτομο. Κάνε στην άκρη ρε Μπίνο, ο κόσμος δεν σε θέλει και στο έδειξε τις εκλογές. Αν κάνει ή όχι ο Μπάτσης θα κριθεί στο τέλος της θητείας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365