Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Δημήτρης Μπίνος: Συγχαρητήρια στους μαθητές μας

Δελτίο Τύπου

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής και τελείωσε η αγωνία για μαθητές και γονείς.



Θα ήθελα εκ μέρους του συνδυασμού μας, να εκφράσω τα συγχαρητήριά μας σε όλα τα παιδιά μας που κατάφεραν να κάνουν το πρώτο σημαντικό βήμα για την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Από σήμερα ξεκινά μια νέα ζωή γι’ αυτούς και ανοίγονται νέοι ορίζοντες με στόχους και φιλοδοξίες.

Όσο γι’ αυτούς που δεν τα κατάφεραν, είναι καλό να γνωρίζουν ότι έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Τίποτα δεν τελειώνει με ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Αγαπητοί γονείς,

Οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό των παιδιών μας είτε τα κατάφεραν, είτε όχι. Ο ρόλος μας είναι πολύ σημαντικός και στις δύο περιπτώσεις για την εξέλιξη που θα έχουν. Ας τους δώσουμε τον χώρο που χρειάζονται για να αναπτύξουν τους στόχους τους και να καταξιωθούν σε αυτό που αγαπούν να κάνουν.

Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή πρόοδο!

Δημήτρης Μπίνος
πρ. Δήμαρχος
Επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365