Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Ι. Τζαμτζής μετά τα νέα μέτρα στην Π.Ε. Πέλλας: Θα εφαρμόσουμε τα νέα μέτρα, να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες

Μακάρι να αντιμετωπιστεί σύντομα το πρόβλημα και να βγούμε από αυτή τη λίστα

Με ψυχραιμία υποδέχτηκε τα νέα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, η εφαρμογή των οποίων θα αρχίσει από αύριο, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής.



«Μακάρι να αντιμετωπιστεί σύντομα το πρόβλημα και να βγούμε από αυτή τη λίστα. Κανείς δεν το θέλει αλλά δυστυχώς υπήρξαν κάποια κρούσματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν» ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας στο GRTIMES, σχολιάζοντας τα νέα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε Πέλλα, Πιερία και Καρδίτσα.

Όπως είπε ο κ. Τζαμτζής, από τη στιγμή που η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κρίνει ότι θα πρέπει να εφαρμόσει τα μέτρα αυτά, ο ίδιος και οι συμπολίτες του, πρέπει να το σεβαστούν αυτό και να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.

«Εφαρμόζουμε τις αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και φυσικά ζητούμε διαρκώς από τον κόσμο, από τους συμπολίτες μας, να εφαρμόζουνε αυτά τα οποία ζητά ο ΕΟΔΥ, όπως η μάσκα, οι αποστάσεις κτλ».

Ανέφερε ακόμη πως σε όλα τα κτίρια που στεγάζεται η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας υπάρχει έλεγχος και δεν μπαίνει κανείς χωρίς μάσκα, ενώ στο κεντρικό κτίριο γίνεται θερμομέτρηση. «Η Περιφέρεια από όσο ξέρω, προχωρά σε διαδικασίες για προμήθεια τέτοιων μηχανημάτων. Και γενικότερα λαμβάνονται όλα τα μέτρα από την πλευρά μας για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα» καταλήγει ο κ. Τζαμτζής.

Πηγή: iefimerida.gr 

1 σχόλιο:

  1. Αφηστε μας κυριε που ησασταν εδω και 3 βδομαδες ο καθενας εκανε οτι ηθελε και διασπορα στο φουλ και τωρα τι κλεισιμο μεσα παλι αυτοι ειστε κυριοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365