Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Θοδωρής Ταρασίδης κατα Δημοτικής Αρχής: Ποιός δουλεύει ποιόν;;

Διαβάστε την ανάρτηση του προέδρου της Τ.Κ. Αριδαίας-Υδραίας

Διαβάστε την ανάρτηση του προέδρου της Τ.Κ. Αριδαίας-Υδραίας:



Ιούνιος-Ιουλιος-Αύγουστος...
Ο Ιούνιος πέρασε χωρίς τα 5 μεροκάματα στη μεγαλύτερη κοινότητα Αριδαίας-Υδραιας, που στόχο είχαν τον καθαρισμό των κοιμητηρίων..  Η Δημοτική Αρχή είπε Πρόεδρε στον επόμενο μήνα θα τα έχεις εσύ δεν έχεις πρόβλημα έχεις το εργοτάξιο στην πόλη. (Κουτσουρεμενο) 
Ο Ιούλιος πέρασε και αυτός  χωρίς τα 5 μεροκάματα εκτός ποιος;; Η μεγαλύτερη κοινότητα Αριδαίας-Υδραίας.. 
Στο τοπικό συμβούλιο του Ιουλίου ζητήσαμε τα μεροκάματα που μας αναλογούν 5 για την πόλη της Αριδαίας 5 για το χωριό της Υδραίας για τον μήνα Αύγουστο.Μπα ούτε για αστείο έχουμε το Κουτσουρεμενο εργοτάξιο..  
Ποιός δουλεύει ποιόν;; προσλήψεις στα λουτρά και όλα καλά..  Ασφαλτοστρώσεις:: στην πόλη καθίζηση οδοστρώματος παντού αμα συνεχίσουμε έτσι βλέπω σε κανα χρόνο να μην υπάρχουν δρόμοι πουθενά οι αγροτικοί δρόμοι να εχουν γίνει καλύτεροι απο της πόλης να ζούμε όλοι σε μία τρύπα,ευχαριστούμε πολύ για την μια τρύπα στο νερό..

7 σχόλια:

  1. O Βεσκος εχει σοβαρότερα θέματα να ρυθμίσει (π.χ. τους 9 της Μυτιλήνης), με την Υδραια θα ασχοληθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι 9 της Μυτιλήνης;;;;;;;τι εννοείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσους υδρονομους εχεις Πρόεδρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο στρατό πότε θα δουλέψουμε κύριε πρόεδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θα δουλέψεις και εσύ στη ζωή σου και δεν θα σε συντηρεί το κράτος

      Διαγραφή
  5. Να έχετε τα κότσια και να παραδέχεστε όλοι μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητες σας.Όσοι κατεβαίνετε με θράσος στις εκλογές αλλά χωρίς προσόντα... παίρνετε στο λαιμό σας όλη την περιοχή. Προς όλους το μήνυμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365