Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Δυναμικό ξεκίνημα με εθελοντική δράση για τον Π.Σ. Φιλώτειας "Άγιος Δημήτριος" (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Την Δευτέρα 10/08 ξεκίνησαν οι εργασίες καθαριότητας υπαίθριων κοινόχρηστων χώρων στο χωριό μας, από ομάδα μελών του συλλόγου μας.



Έως τώρα καταφέραμε να καθαρίσουμε ολόκληρο τον προαύλιο χώρο του παιδικού σταθμού και της εκκλησίας, όπως και τον υπαίθριο χωρο που βρίσκεται στον παλιό συνεταιρισμό, μπροστά στον κεντρικό δρόμο της εκκλησίας, που βρισκόταν σε οχι και τοσο καλη κατάσταση.

Θα θελαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γιώργο Λαζαρίδη, για την παραχώρηση των χορτοκοπτικών μηχανημάτων, τον Γιώργο Σελήνη, την Δώρα Σελήνη και την Άννα Απτεσλή για την συνεισφορά τους σε εργαλεία και χρώματα, καθώς και τα μέλη του συλλόγου που προσέφεραν προσωπική εργασία.

Επόμενος στόχος μας είναι να καθαριστούν κ να βαφτούν οι πλατείες μας, οπως και να καθαριστεί το γήπεδο ποδοσφαιρου απο φυσικές φθορές και σκουπίδια.

Οπως γνωρίζετε, αυτο που ξεκινήσαμε να κανουμε ειναι κατι καινούριο για εμας, οπότε καθε βοήθεια είναι σημαντική.

Με μοναδικό εφόδιο την αγάπη για τον τόπο που μεγαλωσαμε, τη θεληση και το μεράκι μας, ξεκιναμε κ πιστεύουμε οτι θα καταφερουμε πολλα!!!








1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στην νεολαία της Φιλωτειας και σε όλους όσους συνέδραμαν.Ένας σύλλογος που θα δώσει πολλά θεωρώ με δραστήρια μέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365