Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Φίλιππος Μιχόπουλος: Αγνώριστος ο σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου - Ξύρισε το κεφάλι του - ΦΩΤΟ

Η ηθοποιός, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανέβασε μάλιστα μια κοινή φωτογραφία τους από την Ελαφόνησο

Καλοκαιρινές διακοπές για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο οι οποίοι απολαμβάνουν τη θάλασσα και τον ήλιο παρέα με τη Χριστίνα Κοντοβά και τον Τζώνη Καλημέρη.



Η ηθοποιός, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανέβασε μάλιστα μια κοινή φωτογραφία τους από την Ελαφόνησο στην οποία εντύπωση προκάλεσε η αλλαγή στην εμφάνιση του συζύγου της. Ο Φίλιππος Μιχόπουλος δεν έχει πλέον μακριά μαλλιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365