Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020

Αριδαία: Έλεγχοι σε καταστήματα για τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19

Οι αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχουν κυρίως για την χρηστή μάσκας

Με βασικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, την προστασία του υγιούς ανταγωνισμού και την ορθή εφαρμογή των μέτρων, σήμερα από το πρωί κλιμάκια πραγματοποιούν αυστηρούς ελέγχους ορθής εφαρμογής των μέτρων, για την αποφυγή της διασποράς του COVID-19, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, super market και οχι μόνο στην Αριδαία.


Συγκεκριμένα οι αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχουν κυρίως για την χρηστή μάσκας, όπως προβλέπετε από τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19, τα οποία από σήμερα έχουν γίνει πιο αυστηρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365