Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Επέστρεψε ο Χαραβητίδης

Ανακοίνωση

Συνεχίζεται η ενίσχυση με ακόμη ένα νεαρό ταλέντο της ευρύτερης περιοχής καθώς επιστρέφει, μετά από 3 χρόνια, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Ανδρέας Χαραβητίδης.



Ο 20χρονος αμυντικός αγωνιζόταν στην Αναγέννηση μέχρι τα 17 του, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, κάτι που του άνοιξε τις πόρτες στις Μικτές Πέλλας. Το 2017 μετακόμισε στην Έδεσσα όπου έμεινε για 3 χρόνια, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις.

Αμέσως μετά τη συμφωνία με την ομάδα μας ο Ανδρέας Χαραβητίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον ανήκω στην οικογένεια της Αναγέννησης Γιαννιτσών, θέλω όμως να ευχαριστήσω προσωπικά το φροντιστή της ομάδας Γιάννη Ξανθόπουλο καθώς μόλις έμαθε για το πρόβλημά που αντιμετώπιζα, έσπευσε να με βοηθήσει και με έφερε αμέσως σε επαφή με τον κύριο Νίκο Φανάρα ο οποίος με την σειρά του προχώρησε σε ενέργειες οι οποίες με έφεραν στη συμφωνία με την ομάδα! Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς!».

Πέραν της προσθήκης του Χαραβητίδη, ο πρόεδρος Τέο Δανιηλίδης έχει έρθει σε συμφωνία με ακόμη 3 παίκτες, με τους οποίους απομένουν τα διαδικαστικά και θα ανακοινωθούν εντός εβδομάδας, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ και ο προπονητής να δουλέψει όλα όσα θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365