Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Θανάσης Ευθυμιάδης: Φωτογραφίζει ολόγυμνη τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς

Το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέφθηκε το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων και απόλαυσε τις θεραπευτικές ιδιότητες των λασπόλουτρων

Πριν από λίγο καιρό ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο Instagram και να μπει και αυτός στον κόσμο των social media.



O ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργός, κάνοντας συχνά αναρτήσεις, στις οποίες μοιράζεται τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του ακολούθους.

Στην τελευταία του ανάρτηση, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέβασε μια φωτογραφία της συζύγου του, Άννα Δημητρίεβιτς η οποία ποζάρει ολόγυμνη μέσα σε θεραπευτική γκρίζα λάσπη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέφθηκε το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων και απόλαυσε τις θεραπευτικές ιδιότητες των λασπόλουτρων.«Αν περνάτε από Καβάλα, μη χάσετε την ευκαιρία να πάτε στα ιαματικά λασπόλουτρα!

Μοναδική εμπειρία. Το σώμα βουλιάζει μέσα στο ρευστό χώμα. Η Γη σε καταπίνει και σε θεραπεύει (δερματικά, αρθροπάθειας, ως καλλυντικό σκεύασμα κλπ) Χωμάτινο άγαλμα στη φώτο η Άννα μου. Την αγαπώ γιατί με εμπιστεύεται και βουτάει ακόμα και στις λάσπες μαζί μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Θανάσης Ευθυμιάδης.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365