Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Ξεκινάει Δευτέρα και Τρίτη η Ακαδημία του Αλμωπού Αριδαίας

Ανακοίνωση

Την Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 15.30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των τμημάτων Κ14 και Κ16 της Ακαδημίας μας.



Παρακαλούνται οι γονείς να συνοδεύσουν τα παιδιά ώστε να τους γίνει ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας μας την νέα σεζόν!!!

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 15.30 θα γίνει η πρώτη συνάντηση των τμημάτων Κ6, Κ8, Κ10 και Κ12.Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από τους γονείς...για να ενημερωθούν και αυτοί...

Ραντεβού λοιπόν Δευτέρα και Τρίτη....

ΚΑΛΉ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΌΝΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!!!
⚽⚽⚽#akadimiaalmopou#newseason#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365