Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Αριδαία ΤΩΡΑ: Σύγκρουση οχημάτων μέσα στην πόλη

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τούς

Σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο Δασάκι Αριδαίας και συγκεκριμένα στην διασταύρωση που συνδέει την οδό Καπετάν Γαρέφη με τον ανατολικό περιφερειακό της πόλης.



Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τούς.

Δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.

*Φωτο αρχείου 

6 σχόλια:

  1. τι για άγνωστη αιτία!! Η αιτία είναι γνωστή αυτοί που βγαίνουν από την Καπετάν Γαρέφη κάνουν αγώνες ράλι με την ταχύτητα που βγαίνουν φυσιολογικό το αποτέλεσμα! Όπως και τα μηχανακια να φεύγουν σφαίρα και με εξατμίσεις μπουρλότο, πρέπει να επέμβει άμεσα η Αστυνομία φτάνει αυτό κρυφτούλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεσ' τα!! Σήμερα σε γνωστό δρόμο του κέντρου με διπλοπαρκαρισμένα οχήματα, πέρασε περιπολικό και ούτε μία σειρήνα δεν ακούστηκε!! Βόλτα μέχρι τις 15:00 και μετά τέλος η υπηρεσία! Κατάντια...

      Διαγραφή
  2. Καλά να παθουν να μην τρέχουν μέσα στην πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι μεγάλο νούμερο 10 34

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυκλικός κόμβος
    Και αν μπορούν ας ξανατρεξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυκλικοι κομβοι παντου!!!στη διασταυρωση αναμεσα σε ξιφιανη αλωρο.στη διασταυρωση για βορεινο νεοχωρι,στη διασταυρωση για ριζοχωρι φιλωτεια.να γλιτωσουμε και τα φαναρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365