Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Συνέχεια περιοδείας Λάκη Βασιλειάδη στις πληγείσες από ακραία καιρικά φαινόμενα περιοχές

Δελτιο Τύπου 

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συνεχίζει την περιοδεία του στις πληγείσες από ακραία καιρικά φαινόμενα περιοχές της Πέλλας. Επισκέφτηκε, μαζί με μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας, χωράφια στην Πετριά και το Αρσένι του Δήμου Σκύδρας και στη συνέχεια, μαζί με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, την Τοπική Κοινότητα Τσακών.



Ο Βουλευτής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Επιβεβαιώσαμε και πάλι την εκτενή καρπόπτωση σε καλλιέργειες συμπύρηνων και επιτραπέζιων ροδάκινων και νεκταρινίων, αλλά και σε δαμάσκηνα. Η αντίδραση της πολιτείας πρέπει να είναι άμεση, δίκαιη και αποτελεσματική, ώστε να μπορέσουν οι παραγωγοί να αναπληρώσουν την απώλεια του εισοδήματός τους.»

1 σχόλιο:

  1. Τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα τα δημιουργούμε εμείς όταν κόβουμε όλα τα δένδρα απ τα βουνά, όταν παρεμβαίνουμε άναρχα στη φύση...Αυτή μας απαντάει με τον τρόπο της...Ξύπνιοι εσείς ανθρωπάκια? Καταστροφική εγώ! Είπατε τίποτε? ότι φιάχνεται εγώ θα το χαλάω μέχρι να βάλετε μυαλό!!
    Υγ. ετοιμαστείτε πάλι να κόψετε πάλι μαύρα και παράνομα τα ωραία δένδρα του βουνού μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365