Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Αλμωπός Αριδαίας: Απέκτησε τον αμυντικό Νίκο Βενέτη

Ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρα Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμη προσθήκη για την ομάδα μας, με την απόκτηση του αριστεροπόδαρου αμυντικού Νίκου Βενέτη, που είναι γεννημένος 8 Μαΐου του 1997 και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αήττητο Σπάτων.



Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας με καταγωγή από τα Τρίκαλα, έχει αγωνιστεί παλιότερα στη Δήμητρα Τρικάλων, στον Χαραυγιακό, στον Εθνικό Πειραιώς, στον ΑΟ Πεύκης και στον ΑΟ Περιστερίου.

Η μεγάλη οικογένεια της ομάδας μας καλωσορίζει τον Νίκο στον Αλμωπό και του ευχόμαστε υγεία, καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365