Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Πήρε Πανταζή και Ευφραιμίδη

Διαβάστε τις ανακοινώσεις

Διαβάστε τις ανακοινώσεις:



Παναγιώτης Πανταζής
Ακόμη μια κίνηση για την ενίσχυση της δεξιάς πλευράς από την Αναγέννηση καθώς αποκτήθηκε και ο Παναγιώτης Πανταζής.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως φουλ μπακ ενώ τον γνωρίζει καλά ο προπονητής της Αναγέννησης μιας και ήταν μαζί την περσινή περίοδο στη Νίκη Αγκαθιάς.

Ο Πανταζής κατάγεται από την Βέροια και ξεκίνησε 13 ετών στην ομάδα του ΠΑΟ Κουλούρας. Στα 16 του μετακόμισε στην Αθηνά για λογαριασμό του Ατρόμητου και εντάχθηκε στις ακαδημίες του.

Αμέσως μετά την συμφωνία με τον πρόεδρο Τέο Δανιηλίδη, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Γνωρίζω το βάρος της φανέλας της Αναγέννησης και ελπίζω να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες όλων όσων με επέλεξαν να ενταχθώ στην ομάδα».

Γιάννης Ευφραιμίδης
Μια ακόμη επιστροφή για την καινούρια σεζόν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Ευφραιμίδη, ο οποίος αγωνιζόταν με τη φανέλα της ομάδας την περίοδο 2017-2018.

Ο 20χρονος αμυντικός μέσος με καταγωγή από τα Γιαννιτσά ήταν ο κορυφαίος των ‘00s την περσινή περίοδο, καθώς με την φανέλα της Θύελλας Σαρακηνών αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια χωρίς να αντικατασταθεί!!!

Ο Γιάννης Ευφραιμίδης ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα σε ηλικία 10 ετών στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και το ταλέντο του ξεχώρισε ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ο οποίος τον ενέταξε στις ακαδημίες του το 2013. Το 2017 επέστρεψε στα Γιαννιτσά για λογαριασμό της Αναγέννησης παίζοντας για μία αγωνιστική περίοδο και τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν με την Θύελλα Σαρακηνών.

Πανταζής

Ευφραιμίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365