Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Δάνης Τζαμτζής: Ενημέρωσε την προϊσταμένη του ΕΛΓΑ για τις ζημιές από το χαλάζι στην Αλμωπία

Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιπεριφερειαρχη Πέλλας

Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιπεριφερειαρχη Πέλλας:



Ενημέρωσα την Προισταμενη του ΕΛΓΑ κ. Παππα για τις ζημιές απο την ανεμοθύελλα και το χαλάζι στην Πολυκαρπη Τσακους Εξαπλατανο  και αλλες περιοχές της Αλμωπιας. Οι γεωπόνοι του ΕΛΓΑ που ηδη είναι στην περιοχη θα κάνουν προεκτιμησεις των ζημιών, οι οποίες θα φανούν καλύτερα τις επόμενες μέρες.

2 σχόλια:

  1. δηλαδή έπρεπε ο τζαμτσης και ο καθε τζαμτσης να ενημερώσει για μια εύκολα διαπιστούμενη φυσική καταστροφή?
    Υπηρεσίες δεν υπάρχουν?

    Αυτή η υποτελής συμπεριφορά των μμε αλλά και των πολιτών να πιστέυουν ότι το μέλλον τους εξαρτάται από το τηλεφώνημα ενός πολιτικού μας κρατάει στάσιμους....και ψοφοδεείς

    τέτοια ρεπορταζ δεν έχουν θέση στην ενημέρωση του κοινού γιατί εξυπηρετούν πολιτικούς... από όπου κι αν προέρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365