Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Μπίνος κατά Μπάτση: Εμείς τιμούμε τους αγωνιστές, αντίθετα με εκείνους που πέταξαν τις ασπίδες και τις χλαμύδες τους αμέσως μόλις πέτυχαν τους πραγματικούς τους στόχους

Δελτίο Τύπου

Εκδήλωση μνήμης στο Γαρέφι για τον οπλαρχηγό Κώστα Γαρέφη και τους γηγενείς Μακεδονομάχους του χωριού, με την παρουσία του πρ. Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δ. Μπίνου και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Δ. Γιουματζίδη.



Ο κ. Μπίνος σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής: "Εμείς συνεχίζουμε να τιμούμε όλους αυτούς τους αγωνιστές που έχυσαν το αίμα τους σε αυτά τα χώματα, αντίθετα με εκείνους που πέταξαν τις ασπίδες και τις χλαμύδες τους αμέσως μόλις πέτυχαν τους πραγματικούς τους στόχους, απουσιάζοντας ως Δημοτική Αρχή από τη σημερινή σημαντική ημέρα Ιστορικής μνήμης".

5 σχόλια:

  1. Δυστυχώς αγαπητοί συμπολίτες ο μοναδικός στόχος που εξυπηρετεί από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησης του ο Χρήστος Μπάτσης είναι ο μισθός και η καρέκλα. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Δεκαπενταύγουστος και αντί να παραμείνει στην περιοχή του να τιμήσει τις εκκλησίες μας και τις εκδηλώσεις μας προτίμησε να πάει διακοπές. Δήμαρχος τουρίστας που το μόνο που κάνει από τότε που βγήκε είναι να ξεπληρώνει γραμμάτια με δίμηνα στα Λουτρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο σχόλιο σε άλλο σαιτ, μάλλον στο έδωσε έτοιμο ο θεολόγος σου. Και που είναι γραμμένο κάποιος δήμαρχος η οποίος έχει αξίωμα δεν μπορεί να πάει διακοπές 15αυγουστο; για τους βουλευτές θα έγραφες το ίδιο; ο θεολογος γύρισε από διακοπές και είπε να ασχοληθεί με αυτό που ξέρει καλά, την λάσπη και την στείρα αντιπολίτευση, ο επί μία 5ετια τουριστας

      Διαγραφή
  2. η Αλμωπία πρεπει να γυρίσει σελίδα. Οι δεξιοι δήμαρχοι ήταν αποτυχημένοι. Ο δημοκρατικός χώρος έχει πολλούς ικανούς ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμαρχος ας μη ξεχνάμε ότι και μια όμορφη οικογένεια, έχει μικρά παιδιά και τέλος πάντων και μια προσωπική ζωή!! Δε είναι σαν εσένα Δημητράκη που όπου κατουρας βγάζεις και ανεβάζεις φωτογραφίες... Μας έχεις κουράσει... Άσε τον Χρήστο ήσυχο και πάρε μάσκες γιατί θα τις αλλάζεις συχνά τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είστε για κλάματα. Άλλο να σχολιάζεις το έργο του δημάρχου και άλλο να σχολιάζεις το οτι πήγε διακοπές με την οικογένειά του που τότε πάει και όλος ο κόσμος. Μπράβο Μπατση που δεν πας στις εκδηλώσεις Είχε καταντήσει το δήμαρχος να είναι συνονυμο με το μαϊντανός. Μιζέρια μονο, μυαλά 50 χρόνια πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365