Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Στους εορτασμούς για την Κοίμηση της Θεοτόκου συμμετείχε ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος

Δελτίο Τύπου

Στους εορτασμούς για την Κοίμηση της Θεοτόκου, μίας από τις σημαντικότερες Θεομητορικές εορτές της Ορθοδοξίας, συμμετείχε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δημήτρης Μπίνος.



Το απόγευμα της Παρασκευής παρέστη στον πανηγυρικό εσπερινό που τελέστηκε στον Ι.Ν. της Πιπεριάς που είναι αφιερωμένος στην Κοίμηση της Θεοτόκου, ενώ το πρωί του Σαββάτου εκκλησιάστηκε στον Ι.Ν. Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου Αριδαίας. Αύριο Κυριακή θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Ευαγγελιστή Ματθαίου στο Γαρέφι, όπου υπάρχει η παλαιά εκκλησία που είναι αφιερωμένη στην Παναγία.

"Εύχομαι η Παναγία να μας φυλάει υπό τη σκέπη της και να προστατεύει όλο τον κόσμο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπίνος στο μήνυμά του για τη σημαντική αυτή μέρα της Ορθοδοξίας.

Καλή Παναγιά!
Χρόνια Πολλά!

7 σχόλια:

  1. Τώρα αυτό είναι είδηση που πρέπει να μάθουμε; Φυσικά δεν είναι από ρεπορτάζ. Σίγουρα την έστειλε ο ίδιος για δημοσίευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτω από την φωτογραφία με μπλε γράμματα γράφει ακριβώς τι είναι...

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς χρησιμοποιεί τη θρησκεία και την πίστη ως μέσο προβολής...
      Το έχει παρακάνει...
      Γυρίστε σελίδα ο κόσμος πάει μπροστά δεν ασχολειται με θεομπαιχτες

      Διαγραφή
  2. Και για πιο λόγο θα έπρεπε να το γνωρίζουμε αυτό????
    Ξεκίνησε πάλι την αυτοπροβολή του ο κοντός????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δελτία τύπου των πολιτικων έτσι είναι, ενημερώνουν που μπορει να έχουν παρευρεθεί. Χρόνια γίνεται και με βουλευτές, αλλά και ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οποτε δεν υπάρχει κάτι μεμπτό

      Διαγραφή
    2. Μεμπτό όχι. Παλαιοκομματικο ναι.

      Διαγραφή
  3. Κι εγώ στο τέλος γράφω ότι σίγουρα την έστειλε ο ίδιος. Άρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365