Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Τέσσερις μεταγραφικές βόμβες ανακοίνωσε ο Μ.Α. Πέλλας

Παίκτες του Μ.Α. Πέλλας είναι οι Καμπαλής, Σιδέρης, Λιτοβολής και Λυσίτσας

Παίκτες του Μ.Α. Πέλλας είναι οι Καμπαλής, Σιδέρης, Λιτοβολής και Λυσίτσας.



Και δύο «κατά συρροήν» νταμπλούχοι στον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Δύο καθολικά αναγνωρισμένους ποδοσφαιριστές και προσωπικότητες, που κάθε διοίκηση, κάθε προπονητής και κάθε ομάδα θα ήθελαν να διαθέτουν στο ρόστερ τους, απέκτησε ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.

Για το πολύπειρο τερματοφύλακα Θόδωρο Καμπαλή που έχει συνδέσει το όνομα του με τις πολύ καλές πορείες και τον πρωταθλητισμό πολλών ομάδων του νομού Πέλλας και τον νεαρό αμυντικό από τους καλύτερους της ευρύτερης περιοχής μας τα τελευταία χρόνια Τάσο Σιδέρη ο λόγος, δύο ποδοσφαιριστές που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις αφού τα ποδοσφαιρικά βιογραφικά τους είναι πασίγνωστα και «βαριά» στα ερασιτεχνικά δρώμενα του νομού μας, κι ενώ στην μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική τους καριέρα, από όπου κι αν πέρασαν, άφησαν το στίγμα τους με μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για πολύ ποιοτικούς και ιδιαίτερα καταξιωμένους ποδοσφαιριστές στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο, «πολυτέλεια» για κάθε ερασιτεχνική ομάδα, κυριολεκτικά «συλλέκτες» τροπαίων και τίτλων ατομικών και ομαδικών, με τα πιο πρόσφατα νταμπλ σε Δόξα Μαυροβουνίου πριν 3 χρόνια και Εθνικό Γιαννιτσών πέρυσι, να το πιστοποιούν και να το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο και πειστικότερο τρόπο!

Η διοίκηση τους καλωσορίζει στην ομάδα μας και τους εύχεται υγεία με πολλές επιτυχίες!

Ενισχύεται ακόμη περισσότερο ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Δύο ακόμη σημαντικές μεταγραφές έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες και να προσδώσουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα, εκτόπισμα και βάθος στον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.

Ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Δημήτρης Λιτοβολής (26) από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων, με περίσσιο ποδοσφαιρικό θράσος, πάθος και δύναμη και με επιτυχημένες θητείες στο παρελθόν στις ΑΕΠ Καραγιαννίων Κοζάνης, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΠΑΟΚ Δαμιανού, ΑΕΚ Καρυώτισσας, Δόξα Παλιού Μυλοτόπου, Νίκη Καλής και Δόξα Μελισσίου και ο πολυσύνθετος αριστερός ακραίος Νίκος Λυσίτσας (26) από την Νίκη Αξού με αξιόλογη θητεία παλαιότερα στην Δόξα Παλαιού Μυλοτόπου, στον Ιάσωνα Αυγής, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και στον Εθνικό Γιαννιτσών, αποτελούν τις δύο νέες προσθήκες στο «οπλοστάσιο» του Γιάννη Χαρπίδη που αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στην φετινή φιλόδοξη προσπάθεια του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η διοίκηση του καλωσορίζει στην ομάδα και τους εύχεται υγεία με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες



Πηγή: a-pella.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365