Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Αριδαία: Πολλες φορές το πρόβλημα είναι οι ίδιοι οι πολίτες (ΦΩΤΟ)

Δειτε την φώτο

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πολυ της Αριδαίας, το οποιο γίνεται ακόμα πιο έντονο όταν πολίτες διπλοπαρκαρουν, ή παρκάρουν εκεί που δεν πρέπει.


Δειτε σημερινή φωτογραφία που μας έστειλε αγανακτισμένος πολίτης από την οδό Κύπρου, ενας δρομος ο οποιος αντιμετωπίζει χρόνιο κυκλοφοριακό πρόβλημα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Δειτε την φώτο:


11 σχόλια:

  1. Η αστυνομία που είναι να ρίξει πρόστιμα; έλεος μ αυτο το πράγμα στην Αριδαία.. Έχετε την εντύπωση ότι μόνος του θα συγκινηθεί ο κόσμος να διορθωσει το πρόβλημα; δεν υπάρχει περίπτωση! Όλοι οι απολιτιστοι στην περιοχή μας είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι αυτά που λέτε, εσείς με το κράτος είστε? Γιατί η αστυνομία
      να κόβει κλήσεις δεν είναι εισπράκτικός φορέας όπως δυστυχώς την κατάντησαν, αλλά για να κυνηγάει και να
      συλλαμβάνει εγκληματίες.Έχουμε γεμίσει ρουφιάνους.
      Στο κάτω κάτω πρόβλημα τις δημοτικής αρχής είναι οι δρόμοι και πως θα τους διαθέσουν,αν ήθελαν μπορούσαν να δημιουργήσουν υποδομές ώστε να υπάρχουν πάρκινγκ ή να βάλουν απαγορευτικό παρκάρισμα , ώστε να μην επικρατεί αυτή η κατάσταση.Έχουμε γεμίσει ρουφιάνους.

      Διαγραφή
    2. 3.10 μάλλον δεν είδες την απαγορευτική πινακίδα. Τι εννοείς όταν λες γεμίσαμε ρουφιάνους; Εννοείς μήπως αυτόν που έβγαλε τη φωτο και την έστειλε στο σαιτ; ή τον Καραγιαννιδη που τη δημοσιευσε με το σχετικό σχόλιο; Απάντησε στα ερωτήματα μου για να σου απαντήσω κι εγώ για το ποιος είναι ρουφιάνος και ποιος ενεργός πολίτης.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ κύριε, μάλλον θα έπρεπε να είναι ξακάθαρο πλέον πώς το κράτος είμαστε όλοι εμείς και δεν είναι κάτι που στέκεται μόνο του. Είναι θέμα τις τροχαίας που αποτελεί ειδικότητα της αστυνομίας να ασχολείτε με τα παραπάνω ζητήματα. Δεν νομίζω η παραπάνω φωτογραφίες να εκθέτουν κάποιον προσωπικά ωστέ να θεωρηθεί ρουφιανιά. Τέλος θα επαναλάβω το κράτος είμαστε εμείς και το κράτος πρέπει να λειτουργεί σωστά με νόμους που αφορούν και στον οδικό κώδικα κυκλοφορίας.

      Διαγραφή
  2. Ετωτημα: Πώς θα χαρακτηριζατε όλους αυτούς που αγνόησαν την απαγορευτική πινακίδα;
    ΥΓ Μην πει κανείς τι κάνει η αστυνομία κλπ, κλπ. Το θέμα είναι τι κάνουν όλοι αυτοί που άφησαν εκεί τα αυτοκίνητα τους.
    Περιμένω χαρακτηρισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μακεδονια ειναι Ελληνικη κ εξω οι λαθραιοι,αυτο μονο τους νοιαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος λέει αλήθειες σε αυτή την χώρα η σκέφτεται λογικά ονομάζεται ρουφιάνος!
    Τι έχουν τα έρμα και ψωφαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί να βρείτε λύσεις στο πρόβλημα, κάθεστε και κάνετε κόντρες ποιος τά λέι πιο έξυπνα, πρέπει να γίνουν χορούς πάρκινγκ για να μήν υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πήγαιναν λιγο παραπέρα θα έβρισκαν πάρκιγκ ,χωρίς να διπλοπαρκαρουν και χωρίς να ενοχλούν.
      Αλλά
      Αφού έτσι έμαθαν να παρκαρουν όπου θέλουν χωρίς να τιμωρούνται απο κανένα, τζάμπα μιλάμε.
      Αυτονόητο δεν υπάρχουν στην Αριδαία,η φωτογραφία είναι αδιαψευστος μάρτυρας.
      Αυτός ο συγκεκριμένος δρόμος είναι διπλής κυκλοφορίας, ΔΕΝ χωράει παρκαρισμένο οχήματα καο στις δυο πλευρές του δρόμου ταυτόχρονα.
      Μην βγει κανένας έξυπνος και πει οτι την πέμπτη δεν υπάρχει πάρκιγκ ΚΟΝΤΑ στην λαϊκή.
      Ναι ΚΟΝΤΑ στην λαϊκή δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει απέναντι απο το αστυνομικό τμήμα, καο πίσω απο το δημαρχείο ,απλα οι βαρεμενοι,βαριεστημενοι ,και ωχμωρε αδερφιστες βρήκαν καο τα κάνουν και δημιουργούν αυτό το Μπάχαλο.
      Και αν θέλετε να το πάμε παραπέρα συγκεκριμένα για τις πέμπτες, ή να παρκαρουν υποχρεωτικά στα σημεία που προανεφερα σε συνδυασμό με πολύ ποιο αυστηρούς ελέγχους στάθμευσης απο την αστυνομία, ή να βγει επιτέλους η λαϊκή απο το κέντρο,και να παει στα ΚΤΕΛ.
      Λύσεις υπάρχουν, κάποιοι όμως δεν θέλουν να εφαρμοστούν και για τις δυο λύσεις που προείπα.
      Το ποιοί είναι το ξέρετε και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά.

      Διαγραφή
  6. Μην ενοχλείτε την αστυνομία με χαζά πράγματα τώρα σας παρακαλώ έχει άλλες πιο σημαντικές δουλειές να κάνει. Μάθαμε τώρα όλοι η αστυνομία και η αστυνομία. Δεν μπορούν τα παιδιά έναν καφέ με την ησυχία τους να πιούν. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365