Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Εδεσσαϊκός: Ανανέωσαν Σφετκος και Παπαγεωργίου - Παρελθόν ο Μυλωνάς

Διαβάστε τις ανακοινώσεις

Διαβάστε τις ανακοινώσεις:



Σφετκος
Ο Εδεσσαικος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον επιθετικό Δημήτρη Σφετκο.Ο άτυχος της περσινής χρονιάς έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Δημήτρης μας είπε:
Πολυ χαρούμενος για την ανανέωση μου, μετά από μια δυσκολη χρόνια με τον τραυματισμό μου.Θα δώσω τα πάντα για την ομαδα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Παπαγεωργίου
Ο Εδεσσαικος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Μάριο Παπαγεωργίου.Ο 22χρονος πορτιέρο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας, και η επιθυμία και των δύο πλευρών έγινε πράξη. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μάριος μας είπε:
Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα στην ομάδα.Για άλλη μια χρονιά θα δώσω ότι μπορώ σε αυτόν τον ιστορικό Σύλλογο για να έχουμε μια καλή σεζόν.Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη προς το μέρος μου.Καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με πολλές χαρές

Μυλωνάς 
Ο Εδεσσαϊκός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του,με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μυλωνά, τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας,την περσινή αγωνιστική περίοδο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365