Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 4/08 Κριός

Η έμπνευσή σας παίρνει τα ηνία, αγαπητοί Κριοί! Μην διστάσετε καθόλου να τραγουδήσετε, να γράψετε, να δηλώσετε δυνατά τα συναισθήματά σας. Ο αγγελιαφόρος Ερμής αναλαμβάνει τον 5ο Οίκο σας της δημιουργικότητας, του ρομάντζου και της φήμης.
Με το άστρο σας υπέρλαμπρο, το χρωστάτε στον εαυτό σας και το κοινό σας να δημοσιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Αξιοποιήστε τη συγκυρία, για να ενδυναμώσετε τους δεσμούς σας και να προσθέσετε περισσότερη χαρά στη ζωή σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Πού είναι η αγάπη, αγαπητοί Ταύροι; Έχει φτάσει η στιγμή να επουλώσετε τραυματικές καταστάσεις με φίλους ή συγγενείς, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής περνά στον μεγαλόψυχο Λέοντα και τον 4ο Οίκο σας του σπιτικού.
Μέχρι τις 19 Αυγούστου θα σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές λέξεις για να εξομαλύνετε το κλίμα.
Δεν χρειάζεται να σχολιάσετε όσα σας αναστάτωσαν, η διάθεση να δείξετε στοργή θα επαναφέρει τα θερμά συναισθήματα και στις δύο πλευρές. Να είστε ειλικρινείς και δεν θα χάσετε!

ζώδια σήμερα 04/08 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, δεν έχετε χρόνο για χάσιμο σε κουτσομπολιά και μικρότητες! Αυτό ξεκαθαρίσει ο εύγλωττος Ερμής που σας κυβερνά, που θα διαμένει στον Λέοντα και τον 3ο Οίκο σας της έκφρασης μέχρι τις 19 Αυγούστου. Η ευστροφία σας παίρνει τα ηνία για να σημειώσετε πρόοδο με πολλές δημιουργικές ιδέες. Έχετε πραγματικό «χρυσάφι» στο μυαλό σας, γι’ αυτό αναζητήστε και τα κατάλληλα άτομα να το μοιραστείτε: Η συνεργασία μαζί τους θα σας χρίσει τους επόμενους ηγέτες στον τομέα σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, εστιάστε τη σκέψη και την προσοχή σας στο χρήμα! Ο πνευματικός Ερμή περνά στον Λέοντα και φορτίζει τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών μέχρι τις 19 Αυγούστου. Ασχοληθείτε με τα πρακτικά και παραγωγικά θέματά σας, με στόχο το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι ιδέες σας είναι πολλά υποσχόμενες, γι’ αυτό κάντε τον απαραίτητο κόπο να τις βάλετε σε κίνηση και να αποδώσουν μεγάλα κέρδη. Να είστε σε επαγρύπνηση για πόρτες που θα ανοίξουν, συνεργαστείτε με άτομα που έχουν επιρροή και αναζητήστε νέες εργασιακές ευκαιρίες!

ζώδια σήμερα 04/08 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, το σύμπαν σας παραδίδει το μικρόφωνο! Ο ευέλικτος Ερμής περνά στα εδάφη σας και θα παραμείνει μέχρι τις 19 Αυγούστου. Η προσοχή των πάντων θα είναι στραμμένη πάνω σας, γι’ αυτό αξιοποιήσετε τη συγκυρία για να κατακτήσετε το κοινό σας. Άτομα με επιρροή θα ενδιαφερθούν για τα δημιουργικά σας εγχειρήματα, αρκεί να τα αναζητήσετε και να τα προσεγγίσετε. Προσέξτε περισσότερο και την εμφάνισή σας αυτή την περίοδο: Φροντίστε να αντανακλά την εικόνα που θέλετε να έχουν οι άλλοι για εσάς!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ενίοτε η εσωτερική κριτική σας φωνή είναι η πιο δυνατή και από χορωδία! Γι’ αυτό βάλτε στο περιβάλλον σας τους πιο υποστηρικτικούς ανθρώπους. Ο λογικός Ερμής που σας κυβερνά, θα διαμένει στον Λέοντα και τον νεφελώδη 12ο Οίκο σας μέχρι τις 19 Αυγούστου. Δεν υπάρχει πλέον χώρος για δισταγμούς όσον αφορά τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας, εσείς επηρεάζετε τον κύκλο σας με τις ιδέες και τις απόψεις σας. Γι’ αυτό αποφύγετε άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση ή αρνητική ενέργεια. Εστιάστε στα πιο αίσια αποτελέσματα που μπορείτε να επιφέρετε στη ζωή σας!

ζώδια σήμερα 04/08 Ζυγός

Αναδείξτε το ομαδικό πνεύμα σας, αγαπητοί Ζυγοί! Εσείς το έχετε στην ιδιοσυγκρασία σας… Και θα το προάγει ο εκφραστικός Ερμής που περνά στον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών. Σας είναι εύκολο να στηρίξετε ολόψυχα δικούς σας ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες. Αν και τώρα μπορείτε να αξιοποιήστε την ενέργειά σας προς έναν συγκεκριμένο στόχο. Κάθε ανθρωπιστικός αλλά και τεχνολογικός τομέας ευνοείται, άρα στραφείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας. Έτσι θα διευρύνετε τον κύκλο σας και θα εμπνεύσετε πολλούς, ακόμα και έμμεσα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η καριέρα σας μπορεί να βελτιωθεί με λίγη αναθεώρηση και αναβάθμιση! Το σύμπαν σας δίνει τώρα αυτή την ευκαιρία, με τον επικοινωνιακό Ερμής να περνά στον Λέοντα. Μέχρι τις 19 Αυγούστου θα στρέψει την προσοχή σας σε καινούργιους επαγγελματικούς ορίζοντες. Μιας και η πρώτη εντύπωση έχει μεγάλη σημασία, φροντίστε να έχετε την εμφάνιση που θα ανταποκρίνεται στα ζητούμενά σας. Ανάλογη ανανέωση θα ευνοήσει και τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης, γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ειδικών!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, προετοιμαστείτε για προσεγγίσεις! Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά στον 9ο Οίκο σας του αυθορμητισμού και της ειλικρίνειας. Καλό θα είναι να αναδείξετε αυτές τις πτυχές σας, χωρίς να φτάσετε στο σημείο να αποκαλύψετε πικρές αλήθειες: Μπορείτε να λειτουργήσετε διπλωματικά και να αξιοποιήσετε προς όφελός σας το διάστημα μέχρι τις 19 Αυγούστου. Τολμήστε επίσης να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, με άτομα κύρους από κάθε γωνιά του πλανήτη!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ο ζωώδης μαγνητισμός σας θα είναι πιο ορμητικός από ποτέ, αγαπητοί Αιγόκεροι… Ο σαγηνευτικός Ερμής περνά στον λάγνο 8ο Οίκο σας! Δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος, για να έλξετε περισσότερους ανθρώπους προς το μέρος σας. Αλλά φροντίστε να κάνετε την απαραίτητη διαλογή, για να μην χάσετε την ευκαιρία για σημαντικές γνωριμίες – ακόμα και με ρομαντικές προοπτικές. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η περίοδος μέχρι τις 19 Αυγούστου είναι αίσια για να κάνετε τις συζητήσεις που θέλετε για το μέλλον!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, η ιδιοσυγκρασία σας διέπεται από το παράδοξο να είστε τόσο κοινωνικοί όσο και αυτόνομοι! Αλλά η δύναμη της σύμπραξης θα επικρατήσει μέχρι τις 19 Αυγούστου: Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά στον Λέοντα και τον 7ο Οίκο σας των δεσμεύσεων. Η διάθεσή σας θα είναι να βρίσκεστε με κόσμο, καθώς και ο μαγνητισμός σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Γιατί να μην μοιραστείτε τα βάρη σας με άτομα που ταιριάζει το σκεπτικό σας; Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να συνδυάσετε με τον καλύτερο τρόπο την επαγγελματική με τη προσωπική σας ζωή!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Αρχίστε να μειώνετε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Ο ευκίνητος Ερμής ενεργοποιεί τον 6ο Οίκο σας της υγείας και της οργάνωσης, μέχρι τις 19 Αυγούστου. Η προσοχή σας πρέπει να στραφεί στην ευεξία και την καλή φυσική σας κατάσταση. Σταματήστε να ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και κάντε συνήθεια το να έχετε τακτά διαλείμματα στην καθημερινότητά σας. Έτσι θα απαλλαγείτε από κάθε είδους πίεση, σωματική και πνευματική. Αρκεί να στήσετε ένα πρόγραμμα που θα είναι αποδοτικό και ευέλικτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365