Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Δεν πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. λόγω μη απαρτίας - Με τηλεδιάσκεψη τα επόμενα (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Δείτε το σχετικό έγγραφο

Άλλο ένα Δ.Σ. του Δήμου Αλμωπίας δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας.



Όπως και στο προηγούμενο, έτσι και τώρα η αντιπολίτευση διαμαρτυρόμενη για την δια περιφοράς συνεδρίαση δεν παρέστη στο Δ.Σ. με αποτέλεσμα αυτό να αναβληθεί και πάλι.

Πλέον όπως θα δείτε στο παρακάτω έγγραφο το οποίο ανέβηκε σήμερα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. θα γίνονται με τηλεδιάσκεψη και μάλιστα ορίστηκαν οι συντονιστές που θα καλούν στην ηλεκτρονική συνεδρίαση τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:


3 σχόλια:

  1. Υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνουν Δημοτικές εκλογές; Άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις επόμενες εκλογές προτείνω να βγάλουμε και έναν βοσκό, μπας και καταφέρνει να τους μαζεύει.. Α.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις χάσει το μπούσουλα μπατση όλοι σε βρίζουν τα δημοτικά συμβούλια δεν γίνονται ο παρουτογλου σε παρατάει και ακόμα κοιμάσαι τα βράδια????? Πως γίνετε αυτό??? Τα λουτρά στο μείον όχι λόγο κορονοιο βλέπαμε και βλέπουμε..βγες δημόσια και κάνε δημοψήφισμα να παραιτηθείς η όχι... Αφού νομίζεις ότι είσαι άξιος δήμαρχος γιατί στα αλήθεια το πιστεύεις βγες αφού δεν φοβάσαι αφού λες ότι σου κάνουν πολεμο άδικα... Μια δοκιμή θα σε πείσει για το ποιόν σου.. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ντροπή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365