Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Άλλες δύο σημαντικές μεταγραφές ο Άρης Λουτρακίου

Σήμερα ο Πρόεδρος της ομάδας Πασχάλης Νούσκας ανακοίνωσε άλλες δύο μεταγραφές

Συνεχίζει το μεταγραφικό του ντεμαράζ ο Άρης Λουτρακίου.



Σήμερα ο Πρόεδρος της ομάδας Πασχάλης Νούσκας ανακοίνωσε άλλες δύο μεταγραφές.

Πρόκειται για τον έμπειρο μεσοαμυντικό Μπάμπη Τουσουνίδη, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Όλυμπο Αψάλου και τον αμυντικό Θανάση Ίσκου, ο οποίος αγωνιζόταν στον Αετό Μίσχου ομάδα της ΕΠΣ Θράκης, όπου και σπούδαζε.

Η ομάδα του Δημήτρη Μίζογλου, αθόρυβα και ουσιαστικά ενισχύεται σε σημαντικές θέσεις και αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365