Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε στην Αθήνα - ΦΩΤΟ

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη 

"Καλημέρα από την ζεστή Αθήνα" έγραψε πριν από λίγο η Ελένη Μενεγάκη στον λογαριασμό της στο Instagram αναρτώντας μάλιστα φωτογραφία της από τον κήπο του σπιτιού της. 



Η παρουσιάστρια όλο το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν στην Άνδρο και φρόντιζε να επικοινωνεί συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, μοιράζοντας μαζί τους στιγμές από τις διακοπές της στα Άχλα.

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365