Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Πέλλα: 48χρονος εργοδότης κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 27χρονη υπάλληλό του

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας

Σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 27χρονης εργαζόμενης του κατηγορείται ότι προέβη ο 48χρονος εργοδότης.



Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από καταγγελία της νεαρής, χθες το πρωί ο 48χρονος συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικού του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Ο 48χρονος ιδιοκτήτης καφέ σύμφωνα όσα κατήγγειλε η 27χρονη υπάλληλος του, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της στην περιοχή της Ημαθίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας.

Πηγή: Thestival.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365