Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Δήμος Αλμωπίας: "Μπέρδεμα" που πρέπει να απαντηθεί με τις προσλήψεις (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δείτε τις φωτο

Σας ενημερώσαμε νωρίτερα για τις προσλήψεις που ανακοινώθηκαν από τον Δήμο Αλμωπίας, για τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του Covid-19.


Με την ανάρτηση του συγκεκριμένου θέματος, πολλοί πολίτες επικοινώνησαν με το Aridaia365 και εξέφρασαν τις απορίες τους τις οποίες θα σας αναλύσουμε παρακάτω.

Το έγγραφο στην τελευταία παράγραφο έλεγε τα παρακάτω:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται έντυπο της αίτησης, συνοδευόμενη από σχετική υπεύθυνη δήλωση, και να την υποβάλλουν, μαζί με τα αναφερόμενα σ’ αυτήν απαραίτητα δικαιολογητικά, στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Αλμωπίας (Δ/νση: Πλ.Αγγ.Γάτσου-Αριδαία) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέσα σε προθεσμία έξι [6] ημερολογιακών ημερών από την ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Ήτοι μέχρι και την 17/08/2020 . 

17/08/2020 ήταν χθες και στην ιστοσελίδα του Δήμου δεν έχει ανεβεί καμία τέτοια ανακοίνωση, δεν γνωρίσουμε αν υπήρχε στον χώρο ανακοινώσεων, θέλουμε να πιστεύουμε πως υπήρχε.

Το έγγραφο έχει ημερομηνία 11/08/2020, αλλά στην διαύγεια ανέβηκε σήμερα, δηλαδή μία μέρα μετά την λήξη της προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, ενώ στην ιστοσελίδα του Δήμου δεν υπάρχει καν ανακοίνωση, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.





Μπέρδεμα, λάθος, ή κάτι παραπάνω; 

Όπως και να 'χει πρέπει να υπάρχει μία απάντηση από πλευράς Δήμου, γιατί πολλοί πολίτες που πρόσεξαν τις ημερομηνίες, νιώθουν κορόιδα και πως κάποιοι παίζουν με την νοημοσύνη μας. Κάποιοι εξ αυτών ήθελαν να κάνουν αίτηση αλλά δεν πρόλαβαν.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, δεν υπάρχει ανακοίνωση στο site του Δήμου για τις συγκεκριμένες προσλήψεις, υπάρχει μόνο για προσλήψεις(με κόκκινη γραμμή) στις οποίες η ανακοίνωση και στο site του Δήμου και στην Διαύγεια έγινε 23/07/20, με ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων μέχρι 28/07/20. Δηλαδή στην προηγούμενη περίπτωση όλα έγιναν σωστά και όπως πρέπει όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτό.





Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, 11 Αυγούστου δεν υπάρχει καμία ανάρτηση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ για πρόσληψη προσωπικού.(Σας έχουμε σε κύκλο μία μέρα πριν και μία μέρα μετά τις ημερομηνίες, ενδιάμεσα, 11 του μήνα δεν υπάρχει ανάρτηση για προσλήψεις).





Σίγουρα πλέον ο περισσότερος κόσμος ενημερώνεται μέσα από το ίντερνετ και ίσως κάποιοι να ήθελαν να κάνουν αίτηση και να μην τα κατάφεραν εξαιτίας τις καθυστερημένης και μόνο στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όχι μέχρι αυτή την ώρα στο site του Δήμου, ανακοίνωσης για την πρόσληψη του προσωπικού.

14 σχόλια:

  1. Αν είχατε κουράγιο να ασχοληθείτε με σοβαρή έρευνα και ρεπορτάζ, θα ανακαλύπτατε πολλά κακώς κείμενα στη λειτουργία του Δήμου. Από την κεφαλή ως τα νύχια. Και τότε θα καταλάβαιναν πολλοί συνδημότες μας γιατί βρισκόμαστε σε αυτό το παρατεταμένο τέλμα.
    Μια τόσο όμορφη περιοχή να μην έχει αντάξιας ομορφιάς πρωτεύουσα και ανθρώπους ικανούς να την πάνε ένα βήμα παραπέρα.
    Το θέμα αφορά όλους τους τοπικούς δημοσιογράφους. Μπορείτε να ελέγξετε την τοπική εξουσία; Έχετε το σθένος και τις γνώσεις να το κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο για το άρθρο. βάζουν που βάζουν όποιον θέλουν, ας το κανουν σωστά. αλλα μάλλον μας θεωρούν χαζούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν ήδη διαλέξει ποιους θέλουν να προσλάβουν; αν ισχύει ντροπή μεγάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρίξτε τον αυτός θα τιναξει τον δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
  5. Μηπως καποιοι αρμοδιοι υπαλληλοι πρεπει να ταρακουνηθουν γι αυτο.? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ?Μηπως καποιος πρεπει να βαλει καποιους στην θεση τους ?ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΑΓΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναπτυσσετε χωρις λογο και αιτια μια ανυποστατη παραφιλολογια.
    Ελεγξτε πρωτα και ρωτηστε για το τι οντως συνεβη και μετα παρτε θεση ακομα και τα ανωνυμα σας σχολια επηρεαζουν κοσμο ειτε συναισθηματικα ειτε ηθικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ότι και να συνέβη το θεμα ειναι πως οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν. οι φωτογραφίες του άρθρου ειναι ξεκαθαρες. Η διαδικτυακή ανακοίνωση για τις προσλήψεις βγήκε μία μέρα μετά από την ημέρα που τελείωσε η υποβολή των αιτήσεων. Και φυσικά δεν φταίνε όσοι προσλήφθηκαν αλλά όσοι από τον Δήμο διαχειρίστηκαν την συγκεκριμένη υπόθεση.

      Διαγραφή
    2. 4:33 μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Τα πραγματα ειναι ξεκάθαρα

      Διαγραφή
  7. Για να καταλαβαινόμαστε:
    Είναι κανείς που πιστεύει ότι οι προσλήψεις αυτές γίνονται με αξιοκρατικά κριτήρια;
    Το κύριο πρόβλημα του Δήμου είναι η ασχετοσύνη των διοικούντων. Δεν είναι ικανοί να ελέγξουν το προσωπικό διότι τους έχουν ξεπεράσει οι εξελίξεις. Δηλαδή οι γνώσεις τους είναι λίγες έως μηδενικές για να αντιληφθούν την απόδοση των υπαλλήλων. Οπότε καταπίνουν αμάσητα όσα τους αναφέρονται. Και ισχύει για νυν και πρώην.
    Η λύση είναι να απευθυνθούν σε ένα σοβαρό γραφείο συμβούλων διοίκησης, να του δώσουν με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εξουσία ελέγχου και οργάνωσης των υπηρεσιών και να ορίσουν κατευθυντήριες γραμμές στα φλέγοντα ζητήματα του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάνετε πως έχετε εκπλαγεί! Οποία δημοτική αρχή και να ήταν, σαφώς θα είχε κάνει το ίδιο κρίνοντας βάσει ανθρώπων και επιπέδου. Οι/η συγκεκριμένοι/η απλά ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε, τα τυπικά βρε αδελφέ! Το κάνει φανερά. Και μας αξίζει. Και μπράβο της! Αλλά να πούμε και το άλλο... Με ένα δίμηνο ποιός σώθηκε ή ποιός σώζεται; ρητορικό το ερώτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά θέλεις και τα λες και εσύ? Άσχημα είναι μα σου δίνουν λεφτά και να κάθεσαι επί της ουσίας? Είναι ντροπή. Στο χωριό μου έχουν βολέψει όλους τους δικούς τους. Και καλά αυτό.Ομως τα άτομα που επιλέξαν δεν μπορούν καν να ανταπεξέλθουν στις αρμοδιότητες τους. Δημιουργουνται συνεχώς προβλήματα.

      Διαγραφή
    2. Πίστεψέ με δε θα μείνουν για ένα δίμηνο μόνο
      .θα πάρουν παράταση...

      Διαγραφή
  9. Μετά από αυτό αν είχε μπέσα θα έπρεπε να παρετηθει η ο αρμόδιος η ο δήμαρχος διότι έδειξαν πλέον και επίσημα ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία αλλά βολεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365