Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Εδεσσαϊκός: Μπαμ με Νίκο Τζημογιάννη

Ανακοίνωση

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Νίκου Τζημογιάννη.



Για τον 32χρονο υψηλόσώμο στόπερ με καταγωγή από την Βέροια δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς η ποδοσφαιρική του αξία στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας είναι δεδομένη.Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες Βέροια,Παναιγιαλειο,ΑΕ Καραϊσκάκης, Κισσαμικος, Νάουσα και Αλμωπο, έχοντας συμμετοχές στην Α' Εθνικη και Β' Εθνική καθώς και στο κύπελλο Ελλάδος αντίστοιχα.

Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο Νίκος τόνισε τα εξής:
Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Εδεσσαικου...Είναι περιττό να μιλήσω για το πόσο βαριά φανέλα έχει. Βρίσκομαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον μιας και είμαι οικείος με πολλούς ανθρώπους στην ομάδα και στην πόλη. Καταρχήν εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας και μετέπειτα υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να προσφέρω στην ομάδα αυτά που περιμένει. 

1 σχόλιο:

  1. Νικό σ ευχαριστούμε για όσα έδωσε στον Αλμωπό! Καλή πορεία και με τον Εδεσσαικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365