Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

ΚΙΝΑΛ για φονικές πλημμύρες στην Εύβοια: Δεν συγχωρείται καμία ολιγωρία

Ανακοίνωση

Τη θλίψη του για τις ανθρώπινες απώλειες στην Εύβοια εκφράζει το Κίνημα Αλλαγής, υποστηρίζοντας συγχρόνως, ότι παρά την επίσημη πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας δεν ελήφθησαν τα αναγκαία προληπτικά μέτρα.



Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, εκφράζεται η θλίψη του Κινήματος «για το χαμό των συνανθρώπων μας από τις πλημμύρες στην Εύβοια. Σε αυτές τις τραγικές στιγμές, δεν συγχωρείται καμιά ολιγωρία και αδράνεια της κρατικής μηχανής», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής, που υποστηρίζει επίσης ότι «παρά την επίσημη πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας για την εκδήλωση έκτακτων καιρικών φαινομένων, δεν ελήφθησαν δυστυχώς τα προληπτικά μέτρα που αρμόζουν στην πρόβλεψη τέτοιας κακοκαιρίας».

Η ανακοίνωση καταλήγει καλώντας όλους τους αρμόδιους «έστω και τώρα να καταβάλουν το μέγιστο των προσπαθειών τους για την προστασία των ανθρώπων, τον περιορισμό των συνεπειών της καταστροφής και την άμεση και αποτελεσματική στήριξη των πληγέντων».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365