Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Προμάχοι: Ακυρώνεται το "Φράγμα Πάρτυ"

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟι ανακοίνωση "Φράγμα Πάρτυ "

Αγαπητοί μας φίλοι,η χρόνια που διανύουμε είναι για όλους μια χρονιά γεμάτη δοκιμασίες,δυσκολίες και προκλήσεις έχοντας να αντιμετωπίσουμε νέες συνθήκες στην ζωή μας.



Κάθε δραστηριότητα περιλαμβάνει ένα σωρό νέους περιορισμούς για τον περιορισμό της πανδημίας.

Για αυτό πήραμε μια μεγάλη απόφαση, μετά από συζητήσεις, συναντήσεις και προσπαθώντας να βρούμε έναν τρόπο να πραγματοποιηθεί το "Φράγμα πάρτυ"

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοιου ακυρώνετε το "9ο φράγμα πάρτυ " βάζοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία όλων μας.

Ευχόμαστε σύντομα να επιστρέψουμε σε μια κανονική ασφαλή καθημερινή ζωή για όλους

Μείνετε συντονισμένοι για του χρόνου:"10ο φράγμα πάρτυ "

Ευχαριστούμε με εκτίμηση το ΔΣ του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ

3 σχόλια:

  1. Εννοείται! Προσέχουμε για να έχουμε. Η ζωή άλλαξε. Προσαρμοζόμαστε με το νέο τρόπο. Ξεχνάμε αυτά που ξέραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάποια επαγγέλματα θα καταργηθούν ,κάποια νέα θα δημιουργηθούν.Με το ζόρι να κάνεις κάτι με ζημία δεν λέει.Όσο γρηγορότερα το παραδεχτούν κάποιοι τόσο λιγότερες ζημιές θα πάθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365