Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Εδεσσαϊκός: Ξεκίνησε τις προπονήσεις - Ανανέωσαν Καραδήμος, Βαλαβάνης, Τσελεπής και Φουδούλης,

Ανακοινώσεις

Πάτησαν χορτάρι οι αθλητές του Εδεσσαϊκού, καθώς ξεκίνησαν από εχθές το απόγευμα οι προπονήσεις της ομάδας.Νωρίτερα είχε προηγηθεί μια πρώτη γνωριμία των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου με μέλη του διοικητικού συμβουλίου.



Ο πρόεδρος της ομάδας κ.Κούκος ευχήθηκε από την πλευρά του,σε αθλητές και τεχνικό team μία καλή σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, και πάνω από όλα να εκπληρωθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.Τις προηγούμενες ημέρες είχε πραγματοποιηθεί απόσσυνεργείο του Δήμου Έδεσσας γενική καθαριότητα και απολύμανση στους χώρους, ενώ ακολούθησε και θερμόμέτρηση στους ποδόσφαιριστες. 

Ο τεχνικός των Πράσινων Βασίλης Ασλανιδης έπιασε άμεσα δουλειά και σε συνεργασία με τον στενό του συνεργάτη Βαιο Στεργιοπουλο έδωσαν το σύνθημα της εκκίνησης.Όσον αφορά το κομμάτι της προετοιμασίας, οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά πως σίγουρα θα χρειαστεί μία περίοδος προσαρμογής.Μην ξεχνάμε πως οι παίκτες προέρχονται από μεγάλη αποχή από τις προπονήσεις καθώς τα πάντα διακόπηκαν ξαφνικά λόγω της πανδημίας.

Ανανέωσαν Καραδήμος, Βαλαβάνης, Τσελεπής και Φουδούλης, διαβάστε τις ανακοινώσεις:

Καραδήμος
Με τα χρώματα του Εδεσσαϊκού θα αγωνίζεται για 2η χρονιά ο επιθετικός Γιώργος Καραδημος 

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Καραδημο.Μετα τα τυπικά της συμφωνίας ο 28χρονος επιθετικός σε αποκλειστικές δηλώσεις στο edessaikos.gr o Γιώργος τόνισε:
Είμαι χαρούμενος που ανανεώνω  την συνεργασία μου στον Εδεσσαϊκό, υγεία να έχουμε πάνω από όλα και να εκπλήρωσει η ομάδα τους στόχους της.

Βαλαβάνης - Τσελεπής - Φουδούλης
Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Βαλαβάνη, Μάριο Τσελέπη και Αλέξανδρο Φουδούλη.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας οι 3 νεαροί ποδοσφαιριστές δήλωσαν:

Νίκος Βαλαβάνης:Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Εδεσσαϊκού που έδειξε εμπιστοσύνη για 3η συνεχόμενη χρονιά στο πρόσωπο μου.Απο την πλευρά μου θα δώσω το καλύτερο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της

Μάριος Τσελέπης:Eίμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που για δεύτερη χρονιά η ομάδα του Εδεσσαϊκού πιστεύει σε μένα και μου δίνει την δυνατότητα να ξεδιπλώσω το ταλέντο μου.Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει. 


Αλέξανδρος Φουδούλης:Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα,εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Καραδήμος

Βαλαβάνης

Φουδούλης

Τσελεπής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365