Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Έδεσσα: Έκλεισε δομή φιλοξενίας

Από τα μέσα Ιουλίου, που έχει ξεκινήσει η διαδικασία τερματισμού λειτουργίας των ξενοδοχειακών δομών, έχουν κλείσει συνολικά 12 δομές και παραμένουν σε λειτουργία 55

Τέσσερις ακόμη ξενοδοχειακές δομές φιλοξενίας αιτούντων άσυλο, σε Κοζάνη, Έδεσσα, Πρέσπες και Γρεβενά, έκλεισαν, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.



Οι συνολικά 169 άνθρωποι που διέμεναν σ' αυτές μεταφέρθηκαν σε δομές φιλοξενίας της ενδοχώρας. 

Από τα μέσα Ιουλίου, που έχει ξεκινήσει η διαδικασία τερματισμού λειτουργίας των ξενοδοχειακών δομών, έχουν κλείσει συνολικά 12 δομές και παραμένουν σε λειτουργία 55.

Ο σχεδιασμός του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου προβλέπει το κλείσιμο, μέχρι το τέλος του έτους, και των υπόλοιπων ξενοδοχειακών δομών φιλοξενίας του προγράμματος FILOXENIA.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365