Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Αλμωπία: Κλοπές σε σπίτια στο Αετοχώρι και στα γύρω χωριά

Για τα συμβάντα εχουν ενημερωθεί οι αρχές

Δύο  σημειώθηκαν στο Αετοχώρι Αλμωπίας το τελευταίο 24ωρο.


Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί άγνωστοι διέρρηξαν δυο σπίτια, σε κοντινή απόσταση το ένα από το άλλο και αφαίρεσαν από μέσα ρούχα, λεφτά, και φαγητά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον τελευταίο μήνα έχουν σημειωθεί αρκετές κλοπές στο Αετοχώρι και στα γύρω χωριά. Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και ζητούν προστασία από την αστυνομία.

Για τα συμβάντα εχουν ενημερωθεί οι αρχές.

10 σχόλια:

  1. συλλήψεις ύποπτων αλλοδαπών προληπτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξυπνατεεε,ρουχα φαγητο λεφτα

    ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να δείτε να πουλάνε τίποτα από αυτά στην γέφυρα τής Αριδαίας προς Εξαπλάτανο, φυσικά η αστυνομία της Αριδαίας για καμία κλήση και καμάκι στην Αριδαία με τα αμάξια, κλασικά το χέρι έξω αργά βόλτες και φουσκομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν προλαβαινει ν ασχοληθει η αστυνομια, μαλλον εχουν εντολη να ασχολουνται μονο με προσθιμο για μασκες και να κοβουν κλησεις. ενω ολοι ξερουμε τι βρωμαει.στο ποταμι και στο ριζοχωρι κανα ελεγχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε αυτό κάνουν.... Γιατί απλά δεν μπορούν τα παλικάρια εκεί είναι διακοσμητικά

      Διαγραφή
    2. Στην Νότια μέσα σε 2 μέρες άνοιξαν 2 σπίτια.....

      Διαγραφή
  5. Λαθρομετανάστες είναι κ τους έχουμε δει! Αλλά το θέμα είναι ότι παίρνουν τις δουλειές από τους δικούς μας(Στα σχολεία απέναντι) ΑΝΤΙΔΑΣΗ ΧΡΕΙΆΖΕΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν περνούν την δουλειά κανενός κάνετε λάθος, χωρίς αυτούς είστε με τά χέρια δεμένα, όταν είπε ο δήμαρχος νά βγουν η άνεργη για μεροκάματο στα χωράφια δεν κουνήθηκε κάνεις, αναγκαζόταν ο κόσμος νά πληρώσουν για νά φέρουν τους ξένους νά δουλεύουν, γι'αυτό μήν μιλάτε ότι σάς κατέβει, υπάρχουν πόλους πού καλυφτούν με τους ξένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλήθεια εχουμε δήμαρχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σουτττττ ο διοικητής κοιμάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365