Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Αλμωπός Αριδαίας

Ανακοίνωση

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα μας, σήμερα Δευτέρα στο γήπεδο της Σωσάνδρας. 


Η πρώτη προπόνηση διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και με όλα τα απαραίτητα και προβλεπόμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού και ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς, υπό την επίβλεψη του τεχνικού τιμ, με τον τεχνικό Γιώργο Τυριακίδη και τον βοηθό του Γιώργο Σγούρδα, όπως βέβαια το παρόν έδωσε και η διοίκηση μας με επικεφαλής τον πρόεδρο Φώτη Παντελίδη.

Παλιοί και νεοφερμένοι παίκτες έδωσαν το παρόν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την αυριανή μέρα, όταν και θα μεταβούν στην Θεσσαλονίκη για να υποβληθούν σε τεστ covid-19, για την ασφάλεια όλων όσων είναι στον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365