Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Συγκινητικό αντίο του Θέμη Παπαβραάμ στον Φ.Ο. Αριδαίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Θέμη Παπαβραάμ

Διαβάστε την ανάρτηση του Θέμη Παπαβραάμ:



Πριν από 20 χρόνια, όταν και πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με το μπάσκετ, ποτέ δε φανταζόμουν, ότι θα αξιωθώ να καταφέρω να αγωνίζομαι τόσα χρόνια με την κιτρινόμαυρη φανέλα του ΦΟΑ, που θαύμαζα από παιδάκι στην κερκίδα. 

Ήταν ένα αξέχαστο ταξίδι, στο οποίο πολλές φορές πίεσα τον εαυτό μου, κάνοντας πολλές θυσίες για να γίνω καλύτερος, αποκτώντας παράλληλα πολλές εμπειρίες, όπως επίσης και πολλές χαρές και λύπες. Ωρίμασα ως άνθρωπος και αθλητής, δίνοντας παράλληλα όλη μου τη ψυχή, παίζοντας ακομα και τραυματίας όποτε χρειαζόταν, γιατί κάναμε αυτό που αγαπούσαμε επί 20 σερί χρόνια, εγώ και όλη η υπόλοιπη τρελή παρέα της ομάδας. 

Επειδή όμως, όλα τα όμορφα πράγματα στη ζωή έχουν πάντα ένα τέλος, έφτασε η ώρα για να πω το δικό μου "αντίο" στη δεύτερη μου οικογένεια, την ομάδα του ΦΟΑ, με ανάμικτα συναισθήματα. Χαρούμενος και γεμάτος για όλες τις στιγμές που σημάδεψαν τη διαδρομή μας, με αποκορύφωμα το στόχο που εκπληρώσαμε πέρυσι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας στη Γ' Εθνική, αλλά και στεναχωρημένος που πλέον δε θα μπορώ να προσφέρω από εκεί που αγαπώ, τον αγωνιστικό χώρο.

Θέλω να ευχηθώ δημόσια καλή χρονιά στην ομάδα μας για τη νέα χρονιά που ξεκίνησε επίσημα χθες και τη βρίσκει και φέτος στη Γ' Εθνική, σε όλους τους παίκτες της ομάδας, υγεία πάνω απ' όλα και πολλές νίκες στη δύσκολη συνέχεια, όπως επίσης και στη διοίκηση μας. Όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα θα είμαστε πάντα κοντά της, έξω από τις τέσσερις γραμμές πλέον... #foafamily #10

3 σχόλια:

  1. Υπόδειγμα αθλητή και ανθρώπου, χάρηκα πολύ που τον γνώρισα έστω και σαν αντίπαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΜΗ .ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ. ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365