Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Γ. Σηφάκης: Ξεκίνησε το έργο επισκευής του κτιρίου για την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για ΑΜΕΑ στην Αριδαία

Δελτίο Τύπου

Η παραχώρηση του κτιρίου απο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στον Δήμο Αλμωπίας και η χρηματοδότηση του έργου έγινε επί των ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης και της θητείας μου ως Βουλευτού Πέλλας.



Το έργο βοηθά στην αντιμετώπιση του εξαιρετικά ευαίσθητου θέματος και στην αγωνία των γονέων και επιμελητών ΑΜΕΑ για την τύχη των παιδιών τους μελλοντικά, ιδιαίτερα αυτών που δεν έχουν άλλες βοήθειες. Η προηγούμενη κυβέρνηση απέδειξε την κοινωνική της ευαισθησία πολλές φορές και στην Πέλλα.

Ο Δήμος Αλμωπίας αιτήθηκε και υποστήριξε τεχνικά και με αποφάσεις του την παραχώρηση του κτιρίου και την χρηματοδότηση του έργου.

Η αναγνώριση της συμβολής μου από την πρόεδρο του συλλόγου γονέων ατόμων με ειδικές ανάγκες Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Χριστίνα Χατζηανδρέου (σύλλογος που τόσα έχει προσφέρει διαχρονικά στην κοινωνικοποίηση των ΑΜΕΑ κυρίως και στην ίδρυση υποδομών) μέσω των social media ειναι η απολαβή κάποιου επαγγελματία που υπηρέτησε το πολιτικό σύστημα για να αφήσει κάτι πίσω του και όχι για να αναπαράγει τις θητείες του μέσω της εξυπηρέτησης εκλογικής πελατείας θεωρώντας δουλειά το βουλευτιλίκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365