Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:ζώδια σήμερα 12/08 Κριός 

Τελειοποιήστε την τέχνη της παρατήρησης από τον πάγκο, αγαπητοί Κριοί! Με τη Σελήνη να περνά στους αναποφάσιστους Διδύμους, δεν χρειάζεται να βιαστείτε για να δώσετε κάποιες απαντήσεις. Μην δεσμευτείτε σε τίποτα που δεν θέλετε και μην βάλετε υπογραφές ακόμη.
Προτιμήστε την ενδελεχή εξέταση των λεπτομερειών, που ίσως να σας δείξουν και άλλες προοπτικές. Μπορεί να εντοπίσετε κάτι που πραγματικά να σας κάνει να ενεργοποιηθείτε!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Καιρός να μπείτε και πάλι στο σχεδιαστήριο, αγαπητοί Ταύροι! Με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον 2ο Οίκο σας του ρεαλισμού, ανακτάτε την παραγωγικότητά σας.
Δεν αρκεί να νιώθετε έτοιμοι να κάνετε τις επόμενες κινήσεις σας, πρέπει να έχετε και ένα στρατηγικό σχέδιο. Θέστε προτεραιότητες στις εκκρεμότητές σας, για να αποφύγετε πιθανούς ανασταλτικούς παράγοντες.
Το ίδιο ισχύει και για την προσωπική σας ζωή. Η αφοσίωση και η εστίαση στις στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε, θα είναι πιο απολαυστική από τον παρορμητισμό!

ζώδια σήμερα 12/08 Δίδυμοι

Το άστρο σας λάμπει έντονα, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τη Σελήνη να περνά στα δικά σας εδάφη, πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα. Να είστε τολμηροί και γενναίοι, δικαιούστε ακόμα και να υπερβάλετε κάπως στην έκφραση των θέσεών σας. Ακόμα κι αν υπήρχαν κάποια όρια που σας πίεζαν, πλέον θα αρθούν για να γίνει η ζωή σας πιο εύκολη και ευχάριστη. Και με τους πιστούς συμμάχους σας παρόντες, θα έχετε στήριξη για να σημειώσετε την πρόοδο που λαχταράτε!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είναι στη φύση σας η προδιάθεση να είστε υποστηρικτικοί! Πάντα προσφέρετε ευήκοα ώτα και έναν συμπονετικό ώμο σε όποιον τα χρειάζεται. Νιώθετε καλά και όποτε κάνετε συζητήσεις εξομολόγησης, γιατί απελευθερώνουν την ψυχή σας. Είναι προνόμιο να είστε τόσο γνήσιοι και ανιδιοτελείς, αρκεί να μην χάνετε ποτέ τη γραμμή των ορίων… Πρέπει να ενδυναμώνετε τους άλλους, όχι να λύνετε τα προβλήματά τους αντ’ αυτών!

ζώδια σήμερα 12/08 Λέων

Δεν είστε από τα άτομα που υποχωρούν για χάρη της αρμονίας, αγαπητοί Λέοντες! Και καλά κάνετε, όταν πιστεύετε απόλυτα σε κάτι ή δεν υποτιμάτε τις απόψεις των άλλων. Με τη Σελήνη στον τομέα σας της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν υπάρχει λόγος να πορεύεστε μόνοι. Γνωστοποιήστε τις θέσεις και τις ιδέες σας σε ευρύτερο κοινό, γιατί πολλοί μπορούν να προσφέρουν στήριξη και συμβουλές. Η ερευνητική περιέργεια μπορεί να επιφέρει ανέλπιστες συνέργειες, αρκεί να είστε ήρεμοι και ακέραιοι: Η παράθεση των γεγονότων θα κάνει το κοινό σας ακόμα πιο πιστό!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, κάθε σπουδαία διαδρομή ξεκινά με ένα πρώτο βήμα… Αλλά η Σελήνη στους Διδύμους και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας, απαιτεί να κάνετε τώρα άλματα αντί για βήματα! Σας κατακλύζει η φιλοδοξία και ώθηση να εξελίξετε τους στόχους σας, χωρίς να χάσετε την προσήλωση στο έπαθλο. Αν θέλετε να μετάσχουν κι άλλα άτομα στο όραμά σας, να έχετε ενήμερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για άμεση ανταλλαγή απόψεων!

ζώδια σήμερα 12/08 Ζυγός

Η ειλικρίνεια είναι μονόδρομος, αγαπητοί Ζυγοί! Με τη Σελήνη στον 9ο Οίκο σας της αλήθειας, το μόνο που πρέπει να φροντίσετε είναι να «λειάνετε» λίγο τις γωνίες. Εκφράστε τις θέσεις σας με την χαρακτηριστική σας διακριτικότητα, για να περάσετε μηνύματα χωρίς να θιχτεί κανείς. Μέσα από τη συζήτηση θα καταφέρετε να αλλάξετε κάποιες συγκυρίες, ώστε να γίνουν πιο προσοδοφόρες. Η διπλωματία θα βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και να βρίσκετε λύσεις σε όποιο πρόβλημα προκύψει!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η γοητεία σας λαμβάνει επιπλέον ώθηση! Και ίσως δυσκολευτείτε να προσηλωθείτε στις υποχρεώσεις, με τη Σελήνη στον 8ο Οίκο σας της σαγήνης. Η διαίσθησή σας θα δουλεύει υπερωριακά, γι’ αυτό μην αμφιβάλετε για τις δονήσεις που λαμβάνετε: Σίγουρα αφορούν ερωτικές διαθέσεις, είτε τουλάχιστον προσεγγίσεων. Ωστόσο, τίποτα δεν σας αναγκάζει να κάνετε μεγαλύτερα βήματα απ’ όσα πραγματικά θέλετε. Γι’ αυτό αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις, στο όνομα της χημείας και μόνο!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Τα παραγωγικά δίδυμα έρχονται στο προσκήνιο, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη φωταγωγεί τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων και αυξάνει τις πιθανότητες για πετυχημένες συνεργασίες. Είναι ιδανική στιγμή για να ελέγξετε προσεκτικά την πορεία σας και όσους μπορούν να την ενισχύσουν περαιτέρω. Αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Να μελετήσετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε προοπτικής, καθώς μπορεί να βρείτε ανέλπιστους συμμάχους: Ένα άτομο εντελώς αντίθετο από εσάς, τελικά θα συμπληρώσει τα ταλέντα σας. Χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις, να θυμάστε ότι ένα λειτουργικό κλίμα θα φέρει περισσότερες επιτυχίες!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, δεν φροντίζετε τον εαυτό σας όσο θα έπρεπε! Έχετε την τάση να αγχώνεστε και να φορτώνεστε περισσότερες ευθύνες απ’ όσες σας αναλογούν. Αλλά τώρα θα λάβετε κατευθύνσεις από τη Σελήνη, στον 6ο Οίκο σας των λεπτομερειών και της παραγωγικότητας. Η ατμόσφαιρα απαιτεί να επιστρέψετε στο τιμόνι των υποθέσεών σας, να σηκώσετε τα μανίκια και να εντυπωσιάσετε: Είναι από εκείνες τις φάσεις που θα ωφεληθείτε πιο πολύ αν εστιάσετε στο έπαθλο και την αγαστή συνεργασία!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Μην παίρνετε τα πάντα τόσο σοβαρά, αγαπητοί Υδροχόοι! Την προειδοποίηση στέλνει η Σελήνη στους Διδύμους, που κεντρίζει τον 5ο Οίκο σας του δράματος και της υπερβολής. Πρέπει να αποφύγετε να βυθιστείτε στα προβλήματα των άλλων. Αντ’ αυτού, επιλέξτε να ασχοληθείτε με δικά σας θέματα ή να χειριστείτε με χιούμορ κάθε περίπλοκη ατμόσφαιρα. Όταν ενεργοποιείται η εύθυμη πλευρά των ανθρώπων, απελευθερώνεται θετική ενέργεια και μπορεί να βρεθούν ανέλπιστες καινοτόμες διέξοδοι για όλα!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Είστε «σφουγγάρια» της ενέργειας κάθε περιβάλλοντος που βρίσκεστε, αγαπητοί Ιχθύες! Η ευαίσθητη φύση σας απορροφά τις δονήσεις κάθε χώρου, κάτι που εντείνει η Σελήνη στους Διδύμους… Γι’ αυτό θα είναι καλύτερα να περιορίσετε τις επαφές, επιλέγοντας να αποτραβηχτείτε στο σπίτι σας. Η μείωση της ζάχαρης και της καφεΐνης, θα βοηθήσει να ισορροπήσετε και να ξαναβρείτε την καλή σας διάθεση. Είναι σημαντικό να κάνετε πιο υγιείς επιλογές, γιατί όλοι είναι «αυτό που τρώνε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365