Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Υπόθεση όλων μας η Έδεσσα να γίνει ξανά covid-19 free

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Έδεσσας με την εθελοντική προσφορά της Odyssey Foggers προχώρησε σε προληπτική αποστείρωση του κεντρικού γηπέδου της Έδεσσας και του ΔΑΚ Έδεσσας . Ο Δήμαρχος Έδεσσας έχει  δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή των δημοσίων χώρων και από την αρχή της πανδημίας η επιμέλεια των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι καθημερινή από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Αλέξανδρο Πασχάλη. Το παρών έδωσε για ακόμα μια φορά ο Πρόεδρος της  Κοινότητας Έδεσσας που δείχνει συνεχώς το ενδιαφέρον. Ακολουθούν δηλώσεις

Δήλωση Πρόεδρου Κοινότητας Έδεσσας Πέτρου Γαλανού:
Προσέχουμε στο μέγιστο βαθμό και ακούμε τους ειδικούς, από πλευρά μας κάνουμε ότι είναι δυνατό για να εξαλείψουμε το covid-19 κάντε και εσείς αυτό που πρέπει για να βγούμε νικητές.  

Δήλωση Ντίνου Μανtη  .Βλέποντας την ανησυχία που προκλήθηκε στην Έδεσσα με την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων κορονοϊού και αφού έχω τη δυνατότητα ήθελα να κάνω κάτι με ισχυρό συμβολισμό. Έτσι σε δύο αθλητικές εγκαταστάσεις που γεμίζουν με νεολαία προσφέρθηκα να κάνω εθελοντικά αποστείρωση με τα μηχανήματα που διαθέτω. Εύχομαι οι νέοι άνθρωποι να δείξουν σε όλους μας το δρόμο της υπευθυνότητας και να κάνουμε την πόλη μας covid-19 free. Στο χέρι μας είναι! Με σύγχρονα μηχανήματα και πιστοποιημένα απολυμαντικά προληπτική αποστείρωση σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Έδεσσας με εθελοντική εργασία της Οdyssey Foggers

Δήλωση αντιδημάρχου Αλεξάνδρου Πασχάλη:
Εδώ στην Έδεσσα τον #COVID19 θα το νικήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ Δήμος,  Κοινότητα Έδεσσας , εθελοντές, σύλλογοι, πολίτες οφείλουμε να συνεργαζόμαστε για να πετύχουμε. Είναι η ώρα που η ατομική ευθύνη συναντά την κοινωνική.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365