Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020

Συνάντηση εργασίας Λάκη Βασιλειάδη με το ΔΣ του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης του Δήμου Πέλλας

Δελτίο Τύπου

Μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης του Δήμου Πέλλας, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συναντήθηκε εχθές με τα μέλη του ΔΣ. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα του κλάδου που έχουν προκύψει από την αρχή του έτους και το ξέσπασμα της πανδημίας, αλλά και μετά την κήρυξη της Πέλλας σε καθεστώς αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης.


Ο κλάδος της εστίασης παραμένει ένας από τους πλέον πληγέντες από την πανδημία. Ο Σύλλογος αναγνωρίζει την αναγκαιότητα των περιοριστικών μέτρων και τους υγειονομικούς λόγους που τα επέβαλλαν. Ωστόσο οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοί τους είναι αντιμέτωποι φέτος με μία δύσκολη πραγματικότητα, απέναντι στην οποία το Κράτος οφείλει να σταθεί δίπλα τους.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής ξεκαθάρισε ότι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης αφορά σε μία δυναμική παρέμβαση για τη στήριξη του κλάδου της εστίασης και του τουρισμού, οι οποίοι έχουν πληγεί περισσότερο τη φετινή χρονιά. Ο σχεδιασμός από τα αρμόδια Υπουργεία βρίσκεται σε τελικό στάδιο και θα αφορά μέτρα σχετικά με τα ενοίκια, ασφαλιστικές και φορολογικές ευκολίες κ.α.
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Ένα από τα πολλά συμπεράσματα στα οποία καταλήξαμε είναι ότι τα όποια μέτρα αποφασίσει η πολιτεία από εδώ και εμπρός, θα πρέπει να έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα. Η έως τώρα παρέμβαση της Κυβέρνησης ανακούφισε τον κλάδο και επέτρεψε τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, αλλά πλέον και με το τέλος της τουριστικής περιόδου χρειάζεται ένα νέο, γενναίο πακέτο στήριξης.

Είναι η δεύτερη φορά που ανταλλάξαμε απόψεις με το Σύλλογο, καθώς είχαμε συνεργαστεί και κατά τη διάρκεια του lockdown. Έχοντας δουλέψει αρκετά χρόνια και εγώ στον κλάδο, γνωρίζω πλήρως τα άγχη και τις ανησυχίες των ανθρώπων αυτών και δεσμεύομαι να είμαι δίπλα τους έως ότου περάσει αυτή η πρωτόγνωρη και δύσκολη συγκυρία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365