Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Έδεσσα: Ανακοίνωση Coffee & Wine Bar “Τημενιδών” για το κρούσμα Covid-19 στο κατάστημα

Ανακοίνωση 

Αγαπητοί φίλοι της οικογένειας του “Τημενιδών”,
Τις τελευταίες ημέρες διακινούνται έντονα, φημολογίες και σενάρια, σε σχέση με κρούσματα του Covid-19 στην επιχείρηση μας,τα οποία αναπαράγονται ανεύθυνα από συγκεκριμένους κύκλους χωρίς ποτέ να διασταυρώνονται με την αλήθεια καθώς κάτι τέτοιο δεν αποτελεί “κακή είδηση” και κατά συνέπεια δεν ενδιαφέρει.



Από την πρώτη στιγμή ανταποκρινόμενοι στις οδηγίες του ΕΟΔΥ λάβαμε τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την προστασία των δεκάδων εργαζομένων μας αλλά πρωτίστως των πελατών που καθημερινά εξυπηρετούνται από το προσωπικό της επιχείρησής μας, τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Σας ενημερώνουμε επισήμως πως η κατάσταση της υγείας του αγαπητού μας Λευτέρη Μπακιρτζή είναι άριστη, νοσηλεύεται προοληπτικά και όλως υποστηρικτικά στο Νοσοκομείο ενώ σύντομα θα λάβει εξιτήριο. 

Οτιδήποτε άλλο διακινείται ως πληροφορία για την κατάσταση της υγείας του γίνεται από σκοπιμότητα και εκφράζουμε την έντονη ενόχλησή μας για αυτό καθώς οι στιγμές απαιτούν σοβαρότητα, υπευθυνότητα και όχι ανθρωποφαγία και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Επισημαίνουμε πως η περίπτωση του αγαπητού μας Λευτέρη είναι το μοναδικό κρούσμα στον κύκλο της επιχείρησης “Τημενιδών” καθώς σύμφωνα και με την ιχνηλάτηση που πραγματοποιήθηκε, δεν ήρθε σε επαφή με οποιονδήποτε τρίτο στον χώρο της επιχείρησης, λαμβάνοντας υπεύθυνα και από νωρίς προοληπτικά μέτρα αυτοπεριορισμού που αποδείχθηκαν ιδιαιτέρως χρήσιμα. Θέλοντας να διαφυλαχθεί στο μέγιστο βαθμό η προστασία της δημόσιας υγείας και όπως ορίζεται από τις οδηγίες του ΕΟΔΥ έχουμε προχωρήσει χωρίς τυμπανοκρουσίες και όλως προοληπτικά, για δεύτερη φορά, στην σχολαστική απολύμανση, από ειδικό εξειδικευμένο συνεργείο, όλων των χώρων του καταστήματος «Τημενιδών» και για αυτό το λόγο δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

Τηρούμε ΟΛΟΙ τα μέτρα προστασίας για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε ΜΑΖΙ την σχέση εμπιστοσύνης που χτίσαμε εδώ και τέσσερα χρόνια.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης της Επιχείρησης “Τημενιδών”

Ξυλουργίδης Σ. Αντώνης
Νομικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365