Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Ανακοίνωση Δήμου Έδεσσας μετά τα έκτακτα μέτρα για τον Covid-19 στην Πέλλα

Ανακοίνωση

Μετά την ανακοίνωση των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό σε τρεις περιφερειακές ενότητες, μεταξύ αυτών και η Πέλλα, είναι πλέον σαφές ότι όλοι μας διατρέχουμε κίνδυνο και είναι απαραίτητο να επιδείξουμε τη μέγιστη δυνατή προσοχή τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας, προκειμένου να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού. 



Από την πλευρά του ο Δήμος Έδεσσας θα συνεχίσει να τηρεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να πραγματοποιεί απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους.

4 σχόλια:

  1. Παιδικές χαρές; 200 άτομα πλατεία Γρανικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευτυχώς στην Αριδαία δεν υπάρχει ούτε μία Παιδική χαρά.Ούτε για δείγμα.Τόσο τραγικοί είμαστε.Αν ξέρει κάποιος χειρότερο Δήμο ,μπορούμε να τον νικήσουμε στο χειρότερο.Είμαστε πρωταθλητές.(προς τα κάτω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 100 παιδικές χαρές και ούτε ένα πάρκο για σκειτ τόσο ανίκανος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365