Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Ποδοσφαιριστής της Θύελλας Σαρακηνών θετικός στον Covid-19 - Αναστέλλονται οι προπονήσεις -Διαβάστε τις ανακοινώσεις

Διαβάστε την ανάρτηση της ομάδας, αλλά και αυτή του ποδοσφαιριστή

Διαβάστε την ανάρτηση της ομάδας, αλλά και αυτή του ποδοσφαιριστή. Το κρούσμα είναι αυτό το οποίο σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχει ακόμα ένα στην Έδεσσα, σύνολο δύο:



Αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας οι προπονήσεις της ομάδος με εντολή του προέδρου.
Η απόφαση πάρθηκε προληπτικά,με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και έχοντας ως γνώμονα το κοινό καλό και την προστασία του κοινωνικού συνόλου απο πιθανή διασπορά του COVID-19.
Θετικός αν και ασυμπτωματικός βρέθηκε ο παίκτης της ομάδος μας Giannis Ouzounis μετά απο εξέταση που πραγματοποίησε ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό.
Τέλος να σας ενημερώσουμε πως όλοι οι ποδοσφαιριστες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδος θα υποβληθούν προληπτικά σε τεστ κορονοϊου.

Δείτε την ανάρτηση του ποδοσφαιριστή:

5 σχόλια:

  1. επιτέλους καποιος μίλησε. μήπως σταματήσουν οι ψεξασμένοι τις θεωρίες. περαστικα στο παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εγινε που πηγαν ολοι αυτοι που δεν πιστευαν. που ηθελαν ονοματα. που ηθελαν αποδείξεις. προσοχη και περαστικά στον Γιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που μιλάς για ονόματα γιατι γραφεις ανώνυμος;;; και σαν ανώνυμος και εγω σε ρωτάω ...

      Διαγραφή
  3. προσέχουμε που ακουμπάμε και που κινούμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ προσοχή στα σούπερ μάρκετ!!!!εξαρτιόμαστε απ την απολύμανση που κάνουν!! Ή δεν κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365