Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Αλμωπός Αριδαίας: Οι πανηγυρισμοί στα χρόνια του COVID-19 (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτο του Aridaia365

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε χθες το απόγευμα ο Αλμωπός Αριδαίας με αντίπαλο τον Μακεδονικό. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μετά την πανδημία του COVID-19.



Εξαιτίας του ιού έχουν αλλάξει πολλά στην καθημερινότητα ολου του κόσμου, κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να αφησει ανεπηρέαστο το ποδόσφαιρο. Μαλιστα αυτό φάνηκε κατα την διάρκεια των πανηγυριστών του σκόρερ του μοναδικού τέρματος του χθεσινού φιλικού, Γιάννη Γκέσιου.

Ο έμπειρος επιθετικός μόλις σκόραρε έτρεξε προς τους συμπαίκτες του, δεν είχαμε όμως τους γνωστούς εναγκαλιασμους οπως συνέβαινε στην προ COVID-19 εποχή, αντίθετα είδαμε τον σκόρερ να προτάσσει τους αγκώνες του, κάτι το οποίο έκαναν και κάποιοι από τους συμπαίκτες του.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτο του Aridaia365:



2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365