Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Δημήτρης Γιάννου για COVID-19 στην Έδεσσα: Όχι πανικός, ούτε εφησυχασμός

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας:



Όλοι μας έχουμε πλέον συνειδητοποιήσει ότι ο κορωνοϊός δεν μας έχει ξεχάσει… Βρίσκεται εδώ και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε!

Για την αντιμετώπισή του απαιτείται από όλους μας να λαμβάνουμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και, κυρίως, να επιδεικνύουμε αίσθηση ευθύνης! Το σίγουρο είναι ότι αυτή την πρόκληση πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Είναι ανώφελο - αλλά και επιζήμιο - να στοχοποιήσουμε συμπολίτες μας και επιχειρήσεις. Επιμένω, αυτή τη μάχη θα την δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Από την πλευρά του ο Δήμος Έδεσσας συνεχίζει τις απολυμάνσεις κοινόχρηστων χώρων, οι οποίες θα εντατικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Καλώ όλους τους συνδημότες να εφαρμόζουν με αυστηρότητα τα μέτρα προστασίας, όχι από τον φόβο του πιθανού προστίμου, αλλά από αίσθηση ευθύνης απέναντι στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365