Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

e-ΕΦΚΑ: Αδειοδωρόσημο Αυγούστου σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους - Πότε γίνεται η πληρωμή

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης

Η καταβολή Αδειοδωροσήμου Αυγούστου 2020 στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω τραπεζών την Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020, για τους οικοδόμους που έχουν ήδη ενημερώσει το ατομικό μητρώο τους με τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού τους (ΙΒΑΝ), στον οποίο πιστώνεται το ποσό του Αδειοδωροσήμου.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), οι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι, οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, μπορούν να τα δηλώσουν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου είτε στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) (επιλογή Ασφαλισμένοι->Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες->Ατομικά Στοιχεία) είτε και μέσω αντίστοιχων επιλογών στην ηλεκτρονική σελίδα www.gov.gr.

Για τους εργατοτεχνίτες οικοδόμους που θα δηλώσουν τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού τους μέχρι τις 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμη πληρωμή εντός Σεπτεμβρίου, χωρίς να χρειαστεί να αναμένουν την επόμενη καταβολή Αδειοδωροσήμου τον Δεκέμβριο του 2020.

πηγή enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365