Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Fresh Plus Έδεσσα: Μετα το κρούσμα στο κατάστημα, αρνητικά ολα τα υπόλοιπα τέστ στο προσωπικό

Διαβάστε την ανακοίνωση του καταστήματος 

Όπως σε έχουμε ενημερώσει από χθες, υπήρχε κρούσμα Covid-19 σε κατάστημα της Έδεσσας και συγκεκριμένα στο Fresh Plus. Μετά την επιβεβαίωση του κρούσματος διενεργήθηκαν τεστ σε όλο το υπόλοιπο προσωπικό, τα οποια οπως ενημέρωσε επίσημα το κατάστημα βγήκαν όλα αρνητικά.



Διαβάστε την ανακοίνωση:

Αγαπητοί μας πελάτες, με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία της πόλης αλλά και στους δικούς μας ανθρώπους και προκειμένου να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε τα προϊόντα που αγαπάτε, σας ενημερώνουμε ορθά και έγκυρα ότι έπειτα από την επιβεβαίωση του κρούσματος στο προσωπικό του καταστήματός μας διενεργήθηκαν τεστ για COVID-19 σε όλο το υπόλοιπο προσωπικό.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι είναι όλα αρνητικά και το προσωπικό μας είναι υγιές και πρόθυμο να συνεχίσει να σας εξυπηρετεί με χαμόγελο και θετική ενέργεια τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως κάνουμε όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας!

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια και σας περιμένουμε και αύριο στο κατάστημα μας για τον πρωινό σας καφέ με μια μικρή αλλαγή μόνο για την αυριανή ημέρα : το κατάστημα μας θα ανοίξει στις 08:00 αντί της καθιερωμένης μας ώρας και το άλλο μας κατάστημα Fresh θα ανοίξει στις 09:00 γιατί θα πραγματοποιηθεί επιπλέον απολύμανση σε όλους τους χώρους μας από ειδικό συνεργείο απολύμανσης για καθαρά προληπτικούς λόγους!
Μένουμε ασφαλείς και υγιείς !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365