Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Σε καραντίνα η συνεργάτιδα του Life 106,3 Έλενα Κώνστα! Βγήκε θετική στον κορονοϊό

Θυμίζουμε η Έλενα είναι συμπαρουσιάστρια του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην εκπομπή ο "Λαμπρουκος Μπαλαντερ"

Θετική στον κορονοϊό είναι η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα του καλύτερου Ραδιοφώνου της Πέλλας Life 106,3 Έλενα Κώνστα, η οποία βρίσκεται στο σπίτι της σε καραντίνα. 


Θυμίζουμε η Έλενα είναι συμπαρουσιάστρια του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην εκπομπή ο "Λαμπρουκος Μπαλαντερ", την οποία ακούτε στον Life 106,3.

Η ίδια το ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας έτσι όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή να ελέγξουν αν έχουν κάποιο σύμπτωμα Covid – 19.

Μάλιστα, η Έλενα Κώνστα τόνισε πως ο λόγος που έκανε τις εξετάσεις ήταν γιατί είχε απώλεια οσμής και γεύσης.

«14 Αυγούστου του 2020, αυτού του χρόνου λοιπόν. Βγήκα και εγώ θετική στον κορονοϊό, έχω αγευσία και δεν έχω όσφρηση. Αυτό μου χτύπησε το καμπανάκι και πήγα και έκανα τις εξετάσεις επειδή θα έφευγα την Κυριακή διακοπές και ήθελα να είμαι καθόλα σωστή.

Το επικοινωνώ και από τα social media, έτσι ώστε αν κάποιον δεν έχω σκεφτεί ότι μπορεί να ήρθα κοντά ή εσείς αν έχετε έρθει κοντά μου, θέλει να το ξέρει τις τελευταίες ημέρες. Να προσέχετε, να μην το περνάτε αψήφιστα, με την έννοια εγώ δεν είχα τίποτα», είπε η Έλενα Κώνστα.

Της ευχόμαστε περαστικά!

Δείτε το video που ανέβασε στο Instagram:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365