Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Κοροναϊός: Οι 16 περιοχές στις οποίες θα κλείνουν τα μπαρ και τα εστιατόρια από τις 12 - Δεν υπάρχει περιορισμός στην Π.Ε. Πέλλας

Στην Π.Ε. Πέλλα δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο ωράριο των καταστημάτων

Τα μέτρα περιορισμού λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης από τις 12 τη νύχτα έως τις 7 το πρωί ισχύουν στις εξής περιοχές:


Τις Περιφέρειες

Κρήτης,
Ανατολικής Μακεδονίας,
Θράκης,
Αττικής (συμπεριλαμβανομένων των νησιών του Αργοσαρωνικού και των Κυθήρων)

Τις Περιφερειακές Ενότητες

Θεσσαλονίκης,
Χαλκιδικής,
Λάρισας και
Κέρκυρας

Τους δήμους

Μυκόνου,
Πάρου,
Σαντορίνης,
Βόλου,
Κατερίνης,
Ρόδου,
Αντιπάρου,
Ζακύνθου,
Κω

Η απαγόρευση δεν αποκλείεται να επεκταθεί σε άλλες περιοχές ή και οριζόντια, ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Στην Π.Ε. Πέλλα δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο ωράριο των καταστημάτων, χρειάζεται όμως προσοχή από όλους για να μην μπούμε και εμείς στην παραπάνω λίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365