Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020

SL2: Τηλεδιάσκεψη χωρίς αποφάσεις - Στην αναμονή ο Αλμωπός

Η ουσία είναι πως φτάσαμε τέλη Αυγούστου και η διοργανώτρια αρχή δεν έχει αποφασίσει για το πρωτάθλημα που επιθυμεί

Στη Λίγκα συζητούσαν περίπου δύο ώρες, αλλά δεν κατέληξαν σε κάποια συγκεκριμένη απόφαση για το μέλλον της κατηγορίας.


Για περίπου 2 ώρες τα έλεγαν σήμερα (24/8), μέσω τηλεδιάσκεψης, οι εκπρόσωποι της SL2, όμως... απόφαση δεν πήραν (για ακόμη μία φορά), ενόψει της επικείμενης επαφής που θα έχουν με τον Λευτέρη Αυγενάκη (στις 26/8) με φόντο τι μέλει γενέσθαι στην κατηγορία. Που είτε θα συγχωνευτεί με την FL και θα υπάρξουν δύο όμιλοι, είτε θα παραμένει ως έχει με 18 ομάδες (16 η FL). 

Η λύση που τελικά προκρίθηκε (λόγω και μίας ένστασης που έχουν υποβάλει τα Χανιά) είναι η συζήτηση να συνεχιστεί αύριο, όλοι οι σύλλογοι να καταθέσουν τις προτάσεις τους και αν δύναται να υπάρξει ομόφωνη απόφαση για να μεταφερθεί στον Υφυπουργό. Πάντως η λύση των δύο ομίλων δεν φαίνεται να συγκεντρώνει την πλειοψηφία που απαιτείται

Η ουσία είναι πως φτάσαμε τέλη Αυγούστου και η διοργανώτρια αρχή δεν έχει αποφασίσει για το πρωτάθλημα που επιθυμεί (όχι τον τρόπο, αλλά τα βασικά όπως ο αριθμός των ομάδων). 

Στην αναμονή φυσικά βρίσκεται και ο Αλμωπός Αριδαίας για να μάθει επιτέλους την κατηγορία που θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365